Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 226 m² bez realitky46411, Slatina - Slatina u Bílovce, Moravskoslezský kraj

46411, Slatina - Slatina u Bílovce, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena3 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 334 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám k prodeji prostorný, prosvětlený rodinný dům v malebné obci Nový Svět - okres Nový Jičín u Bílovce. Do Ostravy je to 22 min – Shopingpark. Ideální poloha pro napojení na D1 směr Nový Jičín, Olomouc popřípadě Bohumín.

Video s fotkami je na odkazu:

https://www.youtube.com/watch?v=1Vg683Il394

Bílovec – 6 km, má plnou občanskou vybavenost – školka, škola, gymnázium, lékaři atd. zkrátka vše vč. čerpacích stanic, supermarketu, bank atd.

Ve vedlejší vesnici 2 km je školka i základní škola a obchod taktéž .

A teď něco k domu.., nicméně stejně vše zde slovy nepopíši, neboť dům a okolí chce zažít a vidět na vlastní oči. Příroda, bezpečnost a klid pro rodinu či podnikání jsou hlavními výhodami tohoto domu.

Jedná se o 2 samostatné bytové jednotky a velikého půdního prostoru, který lze také přebudovat na obytnou část popř. ateliér či kanceláře.

V přízemí najdete bytovou jednotku o velikosti 4+kk vč. koupelny a WC.

V 1. NP je umístěná jednotka o velikosti 4+kk se zánovní kuchyňskou linkou se spotřebiči, prostornou koupelnou s vanou a sprchovým koutem a toaletou.

Obě patra mají obdobně řešenou dispozici vč. prostorných místností. Zvláštností je mnoho denního světla v obývacích místnostech, díky „L“ řešení oken.

Dům má i rozsáhlé sklepní prostory včetně technického zázemí. Kotel Viadrus, Bojler pro ohřev vody atd. Na domě došlo v roce 2008 k výměně všech oken REHAU, vchodových dveří REHAU. Rekonstrukce střechy a rekonstrukce největší garáže.

Dům je napojený na inženýrské sítě - plyn, elektřina, voda a je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva včetně plně automatizovaného zásobníku, lze jej také vytápět plynovým kotlem, ohřev vody v bojleru na zemní plyn.

Vlastní studna s užitkovou vodou pro zahradu je samozřejmostí, stejně jako pohodoví sousedi.

K tomuto udržovanému domu dále náleží samostatná garáž se dvěmi oddělenými místy a skladovací místnost na nářadí. U domu je okrasná zahrada, kde lze vybudovat bazén a pergola s el.rozvodem – světlo i zásuvka.

Vzhledem k tomu, že jsem pracoval v bankovnictví , mohu pomoci vše vyřídit ohledně hypotéky vč. úschovy atd… Nepotřebujete RK ani žádného „finančního vyděrače“. Na domě nejsou žádné exekuce, není zatížen dluhy apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570685
Dispozice4+kk
Dostupné od12. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha226
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 000
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.