Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyPřemyslova, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Přemyslova, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce37 800 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk ve velmi klidné a tiché lokalitě, ale v centru Říčan. Byt je o velikosti 72 m2, (+5m2 sklepní kóje) v 1. zvýšeném patře nově dokončené novostavby v nadstandartním provedení s velkoplošnými dubovými okny (trojskla). Orientace na východ, jih a západ. Byt sestává s předsíně, samostatné šatny (dvě vestavné skříně a příprava na pračku a sušičku), samostatného WC s oknem, koupelny se dvěma umyvadly, vanou pro 2 osoby, koupelnovými skříňkami a oknem, předmístností – jídelnou a dvěma světlými pokoji. Kuchyňský kout je zcela vybaven (sklokeramická deska, vestavná trouba, vestavná mikrovlná trouba, vestavná lednice, vestavná myčka 60cm, ostrůvková digestoř, s dostatkem úložného prostoru). Vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní. Byt je ze všech stran obklopen zelení.

Veškerá občanská vybavenost v pochozí vzdálenosti do 5 minut !!! (supermarkety, obchodní domy, hlavní náměstí, školy, školky, pošta, plavecký bazén, divadlo a kino, poliklinika, autobusové a vlakové nádraží, atd.). Říčany – Praha 6 po okruhu 23minut! Vytápění vlastní kotelnou ve sklepě domu a nezávislé elektrické podlahové vytápění v koupelně. Ohřev vody kombinací solárních kolektorů a bojleru. Byt má vlastní samostatný elektroměr, vodoměr a kalorimetr. Energetická náročnost budovy třídy B. V celém bytě jsou k dispozici datové rozvody pro internet (80Mb/s) a TV od O2. Domovní TV anténa je v ceně nájmu. Sklepní kóje 5m2 je v ceně nájmu. K bytu je možné parkovací stání. K výši nájemného se účtují poplatky dle počtu osob. K dispozici od 1.11.2020.

I am offering for rent an apartment 2 + kk in a very quiet and peaceful location, but in the center of Říčany. The apartment is 72 m2 in size (+ 5 m2 in the cellar) on the 1st raised floor of a newly completed new building in an above-standard design with large oak windows (triple glazing). Orientation to the east, south and west. The apartment consists of an entrance hall, separate dressing rooms (two built-in wardrobes and preparation for washing machine and dryer), separate toilet with window, bathroom with two sinks, bathtub for 2 people, bathroom cabinets and window, anteroom - dining room and two bright rooms. The kitchenette is fully equipped (ceramic hob, built-in oven, built-in microwave, built-in refrigerator, built-in dishwasher 60cm, island hood, with plenty of storage space). The entrance door to the apartment is security. The apartment is surrounded on all sides by greenery.

All civic amenities within walking distance of 5 minutes !!! (supermarkets, department stores, main square, schools, kindergartens, post office, swimming pool, theater and cinema, polyclinic, bus and train station, etc.). Říčany - Prague 6 after a radius of 23 minutes! Heating own boiler room in the basement of the house and independent electric underfloor heating in the bathroom. Water heating by a combination of solar collectors and a boiler. The apartment has its own separate electricity meter, water meter and calorimeter. Energy performance of a class B building. Data distribution for internet (80Mb / s) and TV from O2 is available in the entire apartment. Home TV antenna is included in the rental price. Cellar cubicle 5m2 is included in the rental price. Parking is possible for the apartment. Fees are charged for the rent according to the number of people. Available from 1.11.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570848
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘíčany, Park A. Švehly
🚶 269 m (3 min)
PoštaŘíčany u Prahy
🚶 633 m (8 min)
Obchod
🚶 359 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 435 m (5 min)
RestauraceU Labutě
🚶 382 m (5 min)
LékárnaLékárna Dr. Max
🚶 266 m (3 min)
Školazákladní škola Magic Hill
🚶 237 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 562 m (7 min)
SportovištěNa Fialce
🚶 464 m (6 min)
Hřiště
🚶 481 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.