Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 118 m² bez realitkyBraunova, Praha - Smíchov

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Braunova, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné7 400 Kč

+ Poplatky za služby3 050 Kč
+ Vratná kauce10 450 Kč


Ahoj všichni, jsme vstřícní, přátelští převážně pracující a studenti z ČR, Indie a Francie. Většina z nás jsou aktivní sportovci a kuchaři. Mluvíme momentálně česky a anglicky s možností konverzace v němčině a francouzštině:)

Naše kamarádka Tereza odjíždí na rok do GB, proto nabízíme k pronájmu prostorný pokoj o výměře 21 m2 s oknem na východ do boční ulice. V pokoji je psací stůl, šatní skříň, rozkládací gauč, komoda, vestavěné poličky, policová Ikea stěna, na podlaze parkety, nová plastová okna. Celková výměra bytu je 118 m2. Cena 10450,- CZK je včetně všech poplatků po zvýšení cen elektřiny a vysokorychlostního internetu. V záloze máme i pomalejší připojení od jiného poskytovatele. Pokoj byl v minulosti dlouhodobě obýván párem.

Kuchyň je skvěle vybavená a připravená pro veškerou mezinárodní kuchyni. Máme dvě lednice s mrazákem a jeden samostatný mrazák, který používáme hlavně v horkém létě. Mikrovlnka, 2 varné konvice, toaster, mixér, remosky na pečení, sound system...viz. níže. Děláme jednorázové společné nákupy úklidových prostředků, toaletního papíru apod.

Hledáme komunikativní a nekonfliktní osobnost , která chápe, že jiní lidé mají jiné potřeby. Tolerance a přátelský přístup jsou zde vítány. Většinou se potkáváme v kuchyni, kde také občas sdílíme své kulinářské nadšení. V běžném provozu se příliš nepotkáváme vzhledem k různorodým koníčkům a rozvrhům dne. Na plácku pod vrbou ve vnitrobloku se dá g

Byt se nachází kousek od Anděla - 8 min tram 7, 8 min metro B Smíchovské nádraží / Radlická. Běžci a cyklisti si přijdou na své v lesoparku, který začíná bezprostředně za domem a takřka mimo silnice se dá dostat do 15-20 min vzdáleného Prokopského a Dalajského údolí. V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost včetně bazénu, fitcentra, pizzerie, hospůdek, barů, 5 menších obchodů s potravinami...

V případě otázek nás neváhejte kontaktovat na mail - prohlídky většinou ve večerních hodinách po předchozí domluvě a připojte pár vět o sobě. Inzerát je aktivní do smazání. Preferujeme dlouhodobý podnájem (5+ měsíců) na smlouvu s možností prodloužení v případě oboustranného zájmu. Bez domácích mazlíčků.

Společné vybavení bytu: pračka, 2 velké lednice s mrazákem + extra mrazák, mikrovlnná trouba, 2 varné konvice, elektrický sporák, 2 remosky místo trouby, vysavač, toaster + topinkovač. 1 společná koupelna s velkým zrcadlem, vanou a novým obřím boilerem (pokud se všichni chovají rozumně nemáme problém s teplou vodou). Toaleta oddělená. Vytápění: moderní elektrický kotel / infračervené přímotopy- šetříme, takže v zimě to není panelákových 25 C, ale spíš na mikinu a teplé ponožky (pokud nejedete Wim Hoffa jako my:)

Hi everyone,

We are open minded, friendly people, working and students from Slovakia, India, France and the Czech Republic. We do sports a lot as there are many oportunities all around. English and Czech are spoken languages here (with opportunity to speak deutsch and française as well:).

Hi everyone,

We are open minded, friendly people, working and students from Slovakia, India, France and the Czech Republic. We do sports a lot as there are many oportunities all around. English and Czech are spoken languages here (with opportunity to speak deutsch and française as well:).

Our friend Tereza is moving to GB so we offer her room which used to be inhabited by a pair in the past.

The offered room has an east oriented window into the side street. There is a wardrobe, a desk, a closet and a huge couch. The whole flat is 118 m2. The room itself is 21 m2. We have a new plastic windows and new floor in the kitchen.

The kitchen is well equipped for all kinds of cuisine. There are 2 refrigerators and an extra freezer. We have two high speed wi-fi connections so all downloads are running smoothly.

We are looking for a communicative and easy going person (girl or pair) who doesn't need schedule for cleaning up. We like to chit chat in the kitchen and from time to time we cook together. Also there is a possibility to have a barbecue behind the house under the old willow tree.

There is a great connection to the city center (12 mins), 3 mins walk to tram 7, 8 mins walk to yellow line (Radlická / Smíchovské nádraží), 5 mins by tram to Anděl shopping mall. Every 30 mins night bus from Anděl. 5 groceries, pizzeria, restaurante, swimming pool, wine house and 2 pubs are near by (max 5 min walk).

Just behind the house there is a park great for running and it is just 15 mins off road by bike to Prokopské valley with amazing views on Prague.

The price 9450 CZK / month is including internet and eletricity after its price hike this year.

Do not hesitate to contact us.

Enjoy your day! Thérèse, Rahul, Jaroslav / Skype / WhatsUp call possible. Long term contracts only (5+ months).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570880
Dispozice4+1
Dostupné od16. 1. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha118
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBraunova
🚶 80 m (1 min)
PoštaPraha 55
🚶 767 m (9 min)
Obchod
🚶 126 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 161 m (2 min)
RestauraceBaldrian
🚶 63 m (1 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 308 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚶 679 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Nad Laurovou
🚶 485 m (6 min)
Sportoviště
🚘 1 092 m (2 min)
Hřiště
🚶 610 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.