Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2536 m² bez realitkyKryštofovo Údolí - Novina u Liberce, Liberecký kraj

Kryštofovo Údolí - Novina u Liberce, Liberecký kraj
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný stavební pozemek o velikosti 2.536 m2 k prodeji v obci Kryštofovo údolí / Novina u Liberce v Jizerských horách pod svahy Ještědského hřebenu hodinu cesty autem od hranice Prahy po dálnici D10.

Jedná se o poslední parcelu v obci, na kterou navazují už jen lesy, které lemují celé tři strany pozemku. Je to velmi klidné, tiché a příjemné místo, uprostřed nádherné přírody. Pozemek má jižní orientaci a je mírně svažitý. Spodní hranicí pozemku protéká Údolský potok. Příjezdová komunikace se pak nachází u horní hranice.

Stavební povolení je vydané pro stavbu dvoupodlažního domu obdelníkového půdorysu se zastavěnou plochou 146 m2. Vizualizace rádi zašleme na vyžádání. Povolení je platné do prosince 2022. IS - elektřina je dovedena na hranici pozemku a zásobovani vodou je z vlastní studny na pozemku.

Na pozemku oceňujeme zejména jeho slunnou polohu, velikost a příjemnou atmosféru místa. Na své si přijdou jak ti, co řádi odpočívají, tak i sportovci, neboť běžkařská stopa je hned u pozemku a lyžařské areály jsou v rychle dojezdové vzdálenosti (Ještěd, Bedřichov, Slavia). V okolí zároveň naleznete nespočet turistických tras pro pěší turistiku či cyklistiku. Golf Club Liberec je vzdálen 20 minut autem a Ypsilon Golf Club dalších 10 minut. Liberec se nachází pouhých 15 km od pozemku.

A beautiful plot of 2,536 sqm with an existing building permit located in the village of Krystofovo udoli / Novina near Liberec in the Jizerske Mountains, right under the landmark Jested peak, one hour drive from Prague along D10 highway.

The plot is bordered by forest on three sides providing a very calm, quiet and pleasant environment set amongst beautiful idyllic nature. The parcel has a Southern orientation and is slightly sloping towards its lower boundary which borders the Udolsky creek. The property can be accessed via a sealed road which is at its upper end.

A building permit has been issued and is currently valid until December 2022 for the construction of a modern two-storey house with a rectangular floor plan and a 146 sqm footprint. Electricity is located on the boundary of the property and water is supplied from a well bore, which is located on the plot.

The property is perfectly suited for those who wish to spend time in a quiet and relaxing location as well as more active types, as there are numerous hiking and mountain biking trails in the immediate vicinity and you can walk or ride to Jested from your front door. Liberec Golf Club is a 20 mins drive and Ypsilon Golf Club a further 10 minutes away. In the winter, ski areas are within easy driving distance (Jested, Bedrichov, Slavia) in addition to the cross-country skiing tracks on the doorstep. Liberec is only 15 km away and Prague is a comfortable one hour drive along the D10 highway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570916
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 536
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.