Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyOstrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví s výtahem na ulici Josefa Skupy v Ostravě Porubě. Byt se nachází v 2NP, náleží mu sklepní koje i balkon situovaný na jižní stranu. Byt je výborně dispozičně řešený, má dlouhou chodbou s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj propojený s kuchyní včetně myčky, pračky, trouby, sporáku i digestoře. Součástí prodeje je i sedací souprava s konferenčním a televizním stolkem a lampou, vše kupované letos. V kuchyni, obývaku, chodbě, koupelně i záchodu jsou sádrové omítky s podhledy, které poskytují dostatek světla. Koupelna i záchod mají zvětšené jádro. Dále jsou součástí prodeje komody i skříně v obývacím pokoji, součástí koupě je také vybavení ložnice (postel, skříň, knihovna, noční stolky, barový pult).

V blízkosti jsou obchody - 300m hruška, 200m večerka, cca 900m nákupní středisko duha - albert, lékárny, pošta, zdravá výživa, drogerie, bankomaty, papírnictví, cukrárna atd..5 min autem globus. Okolo 300m od bytu jsou hospůdky, bowling, dále pak cca 200m dvě mateřské školy, základní škola, gymnázium Olgy Havlové. Autobusová zastávka cca 50m, tramvajová v blízkosti také. Prostředí je skvělé pro rodiny s dětmi i psy - v docházkové pěší vzdálenosti lesy, pole, cyklostezky, skvělé místa na procházky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570937
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.