Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 400 m² bez realitkyKunčice - Kunčice u Nechanic, Královéhradecký kraj

Kunčice - Kunčice u Nechanic, Královéhradecký krajVybaveno
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zděná chata s dřevěnými balkony, eternitovou střechou a přistaveným zádveřím, které slouží jako vstup. Topení zajištěno kamny na tuhá paliva, elektrický rozvod 380/220, vlastní studna na užitkovou vodu, pitná voda není zavedena, kanalizace také ne. Odpadní voda svedena do jímky. Na pozemku je zaveden plynovod. Dále se na pozemku nachází venkovní sprcha, venkovní gril, ohniště, železná houpačka, několik tůjí, záhon s jahodami a asi 10 ovocných stromů.

Objekt se nachází v klidné rekreační oblasti na kraji obce, cca 10m od lesa. Má výhodnou polohu díky tomu, že do HK a Pardubic je to cca 15km. K objektu vede sdílená lesní cesta. Objekt sousedí se třemi dalšími pozemky. Cca 2km od pozemku se nachází krásný Hrádek u Nechanic. Objekt nemá číslo popisné, jen evidenční.

Místy opadaná venkovní omítka, především na venkovním schodišti. Přerostlé tůje. Zhroucený plot na jedné straně - opravu zajistí soused vlastnící stavební firmu. Odtrhává se přístavené zádveří - nutno strhnout a postavit nové, nebo vyřešit vstup jiným způsobem. Čerpadlo na užitkovou vodu je nefunkční - nutno vyměnit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570984
Dispozice3+kk
Dostupné od14. 8. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha400
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.