Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 145 m² bez realitkyKozomín - Kozomín, Středočeský kraj

Kozomín - Kozomín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk, pozemek parc.č. 152/55 má 935m2 a nachází v klidné neprůjezdné části obce Kozomín (krátká slepá ulice).

Zastavěná plocha RD 145m2, zpevněné plochy 67m2 (stání pro 2 auta, terasa). Celý dům je koncipován jako bezbariérový. Stavba je řešena jako nízkoenergetická – plášť budovy broušené zdivo Porotherm 30cm + 15cm zateplení EPS, plastová okna se sedmikomorovým profilem a trojsklem. Zdobné prvky na fasádě obkladem z přírodního kamene. IS – řád pitné vody, tlaková kanalizace, elektrická přípojka. Dům je v prodeji již ve fázi před kolaudací, což umožní vlastní výběr v designu a vybavení interiéru = výběr podlahové krytiny, interiérových dveří, obkladů a dlažby v koupelně a WC dle rozpočtu, cena je již za kompletní stav. Dům je připraven na montáž videokomunikace, obsahuje centrální rozvody pro PC, WIFI a TV, dále je připraven na montáž centrálního vysavače, el. ovládání předokenních žaluzií s inteligentní regulací poloh, obsahuje komín a připravenost pro krbová kamna nebo krbové těleso, je zde velmi praktický půdní prostor. Centrální vytápění je elektrické, tvoří ho kombinace topných kabelů, infračervených topných fólií a inteligentní regulace topných režimů jednotlivých místností na 24 hodin a 7 dní v týdnu (velmi výhodná přímotopová sazba 20 hodin noční proud).

Obec KOZOMÍN má velmi dobrou dopravní dostupnost MHD, autem cca 15 minut Praha (cca 2 km sjezd z D8).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571154
Dispozice4+kk
Dostupné od16. 8. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha145
VybavenoČástečně
Plocha pozemku935
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.