Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 19 m² bez realitkyNa Padesátém, Praha - Strašnice

Na Padesátém, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Zcela nový byt o velikosti 19m2 s vlastním sociálním zařízením, mikrovlnkou a lednici a je plně vybavený nábytkem.

Vybavení bytu: kuchyňská sestava, lednice, mikrovlnka, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, postel s úložným prostorem, šatní skříň, komoda, psací stůl, židle.

Bytový dům se nachází 200m od stanice metra A Skalka odkud se do centra Prahy na Václavské náměstí dostanete za 11min. Dům je situován v klidné zástavbě a disponuje vlastní uzavřenou zahradou s pohodovým posezením včetně grilu. Celý dům prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí a veškeré vybavení bytů včetně koupelen je nové. V domě je dále k dispozici klubová společenská místnost s plně vybavenou kuchyní, prádelna, sklad a kolárna. Nájemcům jsou k dispozici i osobní uzamykatelné sklady a garáž za poplatek.

V těsné blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně příjemné restaurace se zahrádkou, nákupní centrum Albert sportoviště, fitness a Hostivařský lesopark. Více info na www.skalkaresidence.cz

K nastěhování od 1. 6. 2020.

Brand new apartment of 19m2 with its own bathroom, microwave and fridge and is fully equipped with furniture.

Equipment of the apartment: kitchenette, fridge, microwave, bathroom with shower, sink and toilet, bed with storage, wardrobe, desk, chair.

The apartment house is located 200m from metro station Skalka from where you can get to the center of Prague in Wenceslas Square in 11min. The house is situated in a quiet area and has its own enclosed garden with a relaxing sitting area including a barbecue. The whole house underwent a complete reconstruction in 2019 and all the furnishings, including bathrooms, are new. There is also a club lounge with fully equipped kitchen, laundry, storage and bike room. Tenants are also available personal lockable storage and garage for a fee.

In close proximity to the house are all civic amenities including a nice restaurant with garden, shopping center Albert sports facilities, fitness and forest park Hostivař. More info on www.skalkaresidence.cz

 Available from June 1st, 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571312
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha19
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 201 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 1 565 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 391 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 824 m (10 min)
Restaurace
🚶 284 m (3 min)
LékárnaBENU
🚶 424 m (5 min)
Škola
🚶 674 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 486 m (6 min)
Sportoviště
🚘 950 m (2 min)
Hřiště
🚶 474 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.