Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+1 • 83 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby6 470 Kč
+ Vratná kauce28 470 Kč


Nabízíme k pronájmu 3 reprezentativní kanceláře na adrese Praha 1, ul. Spálená 92/21. Kanceláře se nachází ve druhém patře historického domu a mají výměry: 24 m2 a 22m2 a 20 m2. Prostory jsou ve velmi dobrém stavu, na podlahách parkety, stropy jsou štukované. K dispozici je zde: recepce 17 m2, sdílená kuchyňka a WC. V domě je k dispozici výtah. Tyto prostory se nachází ve skvělé a velmi frekventované lokalitě, v těsné blízkosti nákupního centra a metra Národní třída. Kanceláře jsou tiché. Výhled z jedné kanceláře je do ulice Spálená a ze dvou do vnitrobloku domu.

K dispozici na prodej je nabytek v kancelari: 8 plno vybavenich pracovnich mist, konferencni stul a zidle (6) smíšený nabytek. Nejni ve fotkach.

We are offering three representative offices located at Spalena 92/21, Prague 1. Offices are on the second floor of a historical building and are 24m2, 22m2 and 20m2. The space is in good condition, wood floors, decorated ceilings. Also available is a 17M2 reception area with desk. The building has an elevator. These spaces are in a popular location, close to a shopping mall and the metro Narodni Trida. The offices are quiet. The view from one office is on Spalena st and two offices into the inter-block of the building.

Also for sale is the furniture which includes 8 fully equipped work stations, a conference table with 6 chairs and various other office furniture, none of which is in the pictures.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571548
Dispozice4+1
Dostupné od26. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha83
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.