Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 338 m² bez realitkyStřížova, Brno - Tuřany, Jihomoravský kraj

Střížova, Brno - Tuřany, Jihomoravský kraj
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám samostatně stojící, rohový dům o dvou bytových jednotkách s možností rozšíření o další bytovou jednotku v podkroví. Dům je celý podsklepený a napojený na veškeré inženýrské sítě – voda, plyn, kanalizace, internet (telefonní přípojka). Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem s možností přepojení na kotel na tuhá paliva. Dům se nachází v klidné části Tuřan na ulici Střížova s dostupností do centra Brna několika linkami MHD za cca 18 minut. V Tuřanech je kompletní občanská vybavenost – zdravotní středisko, několik školek, škola 1. – 9. Třída, pošta s bankomatem, několik obchodů a restaurací, nová sportovní hala a mnoho dalších sportovišť , parků a dětských hřišť.

Zastavěná plocha domu je 111 m2. Užitná plocha včetně suterénu a půdy je 338 m2. Součástí prodeje je přilehlá okrasná zahrada/stavební pozemek o výměře 347 m2, která je celá oplocená dřevěným plotem zajišťující soukromí. Dům je orientovaný na jih, s pergolou z východní strany a terasou ze západní strany. Parkování je možné v garáži, před domem, vedle domu a 2 parkovací místa jsou i v zahradě.

Dispozice:

Přízemí domu (cca 84 m2) bylo zcela zrekonstruováno. Nachází se zde garáž, obývací pokoj, kuchyň, chodba , koupelna, oddělená toaleta, předsíň. Z kuchyně se dá vyjít na terasu orientovanou na západ.

V prvním nadzemním podlaží je obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyň, koupelna a toaleta. Užitná plocha cca 84 m2.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází půda vhodná k výstavbě podkroví.

Suterén: 5 sklepů o celkové výměře cca 85 m2

Lokoalita Tuřan bude jistě i nadále vhodnou lokalitou pro klidné bydlení venkovského charakteru s perfektní dostupností do centra Brna i na dálnice D1 a D2. V příštích letech se má realizovat obchvat této městské části.

Cena k jednání

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571691
DispoziceOstatní
Plocha pozemku458
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha338
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.