Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyZenklova, Praha - Libeň

Rezervováno
Zenklova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt s výhledem na zámek s parkovacím stáním

V nově zrekonstruovaném domě nabízíme k prodeji světlý a tichý byt o 50m2 (2+1) s přímým výhledem na Libeňský zámek (4 500 000 Kč). Byt tvoří velká obývací část, kuchyň s chodbou, ložnice a koupelna s WC. K bytu náleží parkovací stání v uzavřeném dvoře (200 000 Kč). K vybavení bytu patří masivní třívrstvé dubové podlahy, dřevěná okna se zvýšeným zvukovým útlumem, kvalitní koupelnová sanita, bezpečnostní protipožární vstupní dveře. Součástí interiéru je kompletní kuchyňská linka s LED podsvícením a zabudovanými spotřebiči Bosch (pečící trouba, sklokeramická varná deska, myčka, podstavná chladnička s mrazákem), velká vestavěná skříň s místem pro pračku a sušičku. Topení je centrální.

Veškerá občanská vybavenost včetně sportovišť a MHD v docházkové vzdálenosti od bytu. Byt se nachází v blízkosti Libeňského zámku, řeky Vltavy, Libeňského ostrova, Thomayerových sadů a parku Pod Korábem.

Apartment overlooking the castle with parking space

In the newly renovated house we offer for sale a bright and quiet apartment of 50m2 (2 + 1) with a direct view of the Libeň Castle (4 500 000 CZK). The apartment has a large living area, kitchen with hallway, bedroom and bathroom with toilet. To the apartment belongs a parking space in the enclosed yard (200 000 CZK).The furnishings include massive three-layer oak floors, wooden windows with increased sound attenuation, quality bathroom fittings, security fire doors. Part of the interior is a complete kitchen with LED backlight and built-in Bosch appliances (oven, ceramic hob, dishwasher, fridge freezer), large built-in wardrobe with space for washing machine and dryer. Heating is central.

All civic amenities including sports facilities and public transport within walking distance from the apartment. The apartment is located close to Libeň Castle, the Vltava River, Libeň Island, Thomayer Park and Pod Koráb Park.

Apartment overlooking the castle with parking

In the newly renovated house we offer for sale a bright and quiet apartment of 50m2 (2 + 1) with a direct view of the Libeň Castle (4 500 000 CZK). The apartment has a large living area, kitchen with hallway, bedroom and bathroom with toilet. To the apartment belongs a parking space in the enclosed yard (200 000 CZK). The furnishings include massive three-layer oak floors, wooden windows with increased sound attenuation, quality bathroom fittings, security fire doors. Part of the interior is a complete kitchen with LED backlight and built-in Bosch appliances (oven, ceramic hob, dishwasher, fridge freezer), large built-in wardrobe with space for washing machine and dryer. Heating is central.

All civic amenities including sports facilities and public transport within walking distance from the apartment. The apartment is located close to Libeň Castle, the Vltava River, Libeň Island, Thomayer Park and Pod Koráb Park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571705
Dispozice2+1
Dostupné od3. 10. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.