Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyU Zátiší, Praha - Hodkovičky

U Zátiší, Praha - HodkovičkyČástečně vybaveno • Výtah
Cena4 440 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 830 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk o velikosti 48 m2, který se nachází s klidné rezidenční čtvrti Praha 4 – Hodkovičky. Prosvětlený byt je součástí bytového domu z roku 2007. Nachází se v těsné blízkosti lesoparku a nabízí tak nádherné místo pro život nebo start do něj.

Byt byl vybaven a upraven z původního 1kk nadstandardní velikosti na 2kk. Ložnici dělí od obytné místnosti praktická vestavba integrovaná plně pro bydlení (šatna/knihovna/pracovní stůl). V bytě je tedy obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, malá ložnice přístupná z obývací místnosti, koupelna s WC a předsíň s šatnou (včetně vestavěné skříně). Veškeré vestavby v bytě byly navrženy a vyrobeny na míru, aby umožnily maximální využití prostoru a poskytly co nejvíce pohodlí. Byt má díky tomu dostatek úložných prostorů a zároveň zůstává vzdušný a světlý.

Dopoledne je byt zalitý sluncem, ale po poledni už do bytu slunce nepálí a je v něm příjemně. Východní orientace je zde opravdu velkou výhodou a francouzská okna podtrhují moderní styl bydlení hned vedle zeleně. Je uklidňující se posadit a dívat z oken na stromy v lesoparku. V příjemné a moderní kuchyni spojené s barovým pultem bude radost si připravovat pokrmy nebo občerstvení pro návštěvy. Všechny spotřebiče (lednice s odděleným mrazákem, sklokeramická deska s troubou, mikrovlnná trouba, myčka) jsou součástí prodeje.

Kompletní občanská vybavenost je v místě dostupná a nejen to. V blízkém okolí se nachází dětské hřiště, škola i školka vč. anglické školky i dalších zařízení péče o děti... Poblíž naleznete malou komunitní zahradu, nedaleko golfové hřiště, cyklostezku a in-line stezku podél Vltavy. Vše v docházkové vzdálenosti do 10 minut. Pokud žijete aktivní život, můžete navštívit nedaleká sportovní a volnočasové centra, tenis nebo squash v centu Hamr Braník, vyjet si bezpečně na kole třeba až do Vraného nad Vltavou.

Výborná je dopravní dostupnost a napojení na pražské dopravní tepny, které rozhodně neruší. Ale když jsme s manželkou "startovali", tak to byla výborné místo pro založení naší rodiny. Dodnes náš nejstarší syn vzpomíná na "byteček", jak mu s oblibou říká, chtěl by tam na návštěvy a těší se na prohlídky, které budeme se zájemci realizovat...

Prodáváme bez realitní kanceláře, jen s naším právním zástupcem. Pro toho, kdo byt nebude kupovat prostřednictvím hypotečního úvěru u HYPOTEČNÍ BANKY musíme bohužel cenu navýšit na 4,59 mil. Kč. Ten, kdo buď převezme naši zůstatkovou jistinu, nebo si sjedná své financování s naší bankou, bude mít cenu o 150 tis. nižší. 4,44 mil. Kč.

Zájemci, prosím, piště na email: byt@kucerovic.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571804
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.