Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 328 m² bez realitkyBřezová, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký kraj

Březová, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena7 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný velký dům z 80. let v alpském stylu v klidné rezidenční lokalitě v blízkosti centra města.

Třípodlažní dům stojí na konci klidné slepé ulice na okraji městské části Střekov. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyň, spíž, prádelna, toaleta, umývárna a garáž. Místnosti mají dřevěné podhledy, v obývacím pokoji je podhled v podobě dřevěného kazetového stropu. Součástí obývacího pokoje je vestavěný krb obložený mramorem.

V patře se nachází čtyři ložnice, koupelna, toaleta a půda. Obě patra mají balkóny orientované na jihozápad, odkud je vidět údolí Labe a skála Vrkoč. V suterénu se nachází kotelna a místnost, která byla využívána jako truhlářská dílna. Suterén je tak možné využít jako plnohodnotný nebytový prostor se samostatným vstupem, například jako dílnu, kancelář nebo fitness. Z prvního patra je krásný výhled na hrad Střekov.

Na udržované zahradě jsou umístěny další menší objekty, jako jsou dílny, objekt rekreační chaty, ohniště s udírnou, zahradní altán s posezením, skleník, sklad nářadí a kurník pro slepice. Zahrada je svahována pomocí kamenných zídek, chodníky jsou řešeny jako kamenné nebo betonové. Součástí zahrady je původní nerekonstruovaný bazén, který v současnosti slouží jako nádrž na vodu. Na zahradě se nachází množství ovocných i okrasných stromů, upravované keře a květiny.

Zvláštností domu je autentičnost původního masivního nábytku a dřevěných detailů, které byly vyrobeny na míru pro konkrétní prostory. Dům byl projektován s možností snadné úpravy na dvougenerační – v prvním patře je v ložnici příprava pro připojení vody a možnou přestavbou na kuchyň.

Dům je vystavěn z plynosilikátových tvárnic, okna jsou ze dřeva. Před dvanácti lety proběhla výměna střešní krytiny. Objekt má ústřední vytápění, jako zdroj tepla slouží kotel na tuhá paliva. Dům má vlastní tříkomorový septik, v přilehlé ulici je zavedena kanalizace, na kterou se může dům v budoucnu napojit. Dům je napojen na vodovod, na pozemku je ale i v současnosti nevyužívaná studna.

Poloha objektu je jedinečná. Dům se nachází v rezidenční oblasti daleko od ruchu města, přitom je však vzdálen od centra 7 minut jízdy autem. Zastávka MHD se nachází asi 5 minut chůze, autobusy jezdí ve všední dny do centra v intervalu 15 minut. V blízkosti domu se nachází zřícenina hradu Střekov, cyklostezka podél Labe nebo koupaliště v Brné.

Dům prodáváme sami a nepřejeme si, aby nás kontaktovaly realitní kanceláře.

Vážní zájemci nás mohou kontaktovat na e-mailové adrese: dumbrezova@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571829
Dispozice6+1
Plocha pozemku1 337
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha328
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.