Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyMarkova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Markova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji vybavený byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií (68m2, 3. nadzemní podlaží) v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností (škola, školka, mhd – bus/tram, Avion Shopping park, blízko do přírody – řeka Odra) v Ostravě – Zábřehu na ulici Markova v kompletně zrevitalizovaném domě – střecha, fasáda, plastová okna, odizolované sklepní prostory, nový bezbariérový výtah. Úvěr na revitalizaci splacen – nízké náklady na bydlení. Za domem nové dětské hřiště (pískoviště, skluzavka, houpačka, kolotoč, prolézačka, stolní tenis). Avion Sport park (velké dětské hřiště včetně in-line dráhy) v dosahu.

Byt prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí – zděné jádro, nové rozvody elektřiny a plynu v mědi, voda v plastu. Nová dlažba, obklady a sádrokartonové podhledy v předsíni, koupelně, wc a třech komorách. Komory jsou vybaveny úložným prostorem. V koupelně a wc je vyhřívaná podlaha – regulace termostatem. V koupelně umyvadlová skříňka na míru (úložný prostor + vestavěný koš na prádlo), rohová vana, pračka. WC závěsné. V ostatních pokojích 8mm plovoucí podlaha s V spárou a zábranou proti zatékání. V kuchyni kuchyňská linka ve vysokém bílém lesku na míru včetně vestavných spotřebičů (myčka, 5-ti plotýnková plynová varná deska, digestoř, pečící trouba, mikrovlnná trouba a lednice). Veškeré spotřebiče v bytě značky BOSH nebo ELECTROLUX/AEG. Obývací pokoj vybaven obývací stěnou, konferenčním stolem, koženou sedačkou a dvěma taburety. Ložnice komplet ikea (postel, noční stolky, komoda pod tv a šatní skříň) + vstup na lodžii. Dětský pokoj vybaven dle domluvy (šatní skříň, rozkládací postel pro dvě děti s úložným prostorem).

K bytu náleží sklepní kóje. V domě je možné využít také společné prostory – kolárna, kočárkárna, prádelna…

Cena včetně veškerého právního servisu (smlouvy, advokátní úschova). Neplatíte provizi RK!

S financováním můžeme poradit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571842
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.