Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 100 m² bez realitkyOstroměř - Ostroměř, Královéhradecký kraj

Ostroměř - Ostroměř, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena1 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji poloviční podíl na domě (celková plocha cca 200m + podsklepení) a zahradě (celková plocha přes 2200m) v centru Ostroměře. Ta nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně vlakového a autobusového spojení.

Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky (možnost katastrálního rozdělení), které jsou odděleny společnou vstupní halou. Prodávající užívá byt v prvním patře domu, plocha cca 60m, druhý byt je v přízemí. Byt je v původním zachovalém stavu. Okna nová plastová. Aktuálně částečně vybaven nábytkem, po domluvě možnost vyklizení. Byt je způsobilý k užívání, ale pro náročnějšího kupujícího nabízí prostor k rekonstrukci dle jeho představ, a to včetně možného rozšíření o půdní prostory (40m)!

Předmětem prodeje je i zahrada - prodávající využívá její zadní polovinu (opět možnost katastrálního rozdělení mezi dva majitele), která nabízí naprostý klid. Na zahradě je několik plodících ovocných stromů (jabloně, hrušeň, třešeň, višeň, švestka, ořech ...) a keřů, skleník, kůlna, studna ... Pozor - je zde možnost výstavby rodinného domu! K této parcele navíc vede i samostatná příjezdová cesta.

Více informací rádi sdělíme telefonicky či emailem. Doporučujeme prohlídku. V případě slušného a rychlého jednání je o ceně možno jednat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571847
Dispozice2+1
Plocha pozemku1 101
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.