Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyHavlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Havlenova, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jedná se o byt v relativně klidné lokalitě (teď se tu zrovna staví, ale příští rok bude hotovo). Dům je situován v ulici Havlenova vedle Vídeňské, 2 min chůze na zastávku Milosrdných bratří (šalina 2,5,6) a 4 min chůze na Vojtovu (šalina 8, někdy 10). Lidl 4 min, Albert 8 min, posilovna 4 min, Sklizeno 8 min chůze. Stezky kolem Svratky na sport. Výborná návaznost na dálniční síť. V okolí domu je dostatek parkovacích míst. Součást domu je velký dvůr se zahradou, možnost posezení. Dům byl v roce 2017 rekonstruován.

Samotný byt se nachází v 1NP bez výtahu (jedná se o jeho výstavbě). K bytu se dostanete přes pavlač využívaný dalšími třemi byty. Byt je předposlední v řadě. K bytu náleží stolek, dvě židle a stojan na kytky na pavlači pro večerní posezení. Byt má dispozici 2+1 cca 45m2. Byt byl rekonstruován v roce 2016 (nová kuchyně, podlaha, renovace parket), koupelna cca 2010, sprchový kout 2019. V nejbližší době se očekává výměna plynového kotle (pro TUV a topení). Byt je nabízen k pronájmu téměř kompletně vybaven stačí dokoupit postel, nádobí a židli k pracovnímu stolu.

Vstupní chodba: zrcadlo, věšák, botník, komora s policemi. Kuchyně: plynový sporák, elektrická horkovzdušná trouba, lednice a pračka. Koupelna: závěsné WC, sprchový kout, umyvadlo. Ložnice je vybavena dvěma velkými skříněmi PAX, bez postele. V obývacím pokoji je nábytková stěna s šatní skříní, jídelní stůl a židle, rozkládací gauč s úložným prostorem, konferenční stolek a pracovní PC stůl. Možnost odkoupení AV systému (projektor, plátno a reproduktory).

Vhodné spíše pro mladý pár.

Ano sklep máme!

Cena pronájmu 13 000 Kč + voda 250 Kč/osoba, plyn 700 Kč, elektřina 500 Kč. Plyn a elektřina budou přepsány na nájemníka. Internet/TV možný od UPC. Vratná záloha na vybavení v hodnotě 3 nájmů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571878
Dispozice2+1
Dostupné od16. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.