Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 300 m² bez realitkySmreková, Pribylina - Pribylina, Žilinský kraj

Smreková, Pribylina - Pribylina, Žilinský kraj
Cena290 000 €

Tato nemovitost již od 1 244 € měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Predáme veľkú dvojpodlažnú chatu v rekreačnej časti Liptova, obec Pribylina v uzatvorenej chatovej lokalite TRI VODY s výhľadom na Kriváň a výbornou dostupnosťou Nízkych aj Vysokých Tatier. Chata má obytnú plochu 300 metrov štvorcových a nachádza sa na 12 árovom pozemku priamo pri regulovanej rieke. Je to drevený dom s betónovou, teplovodne vykurovanou podlahou na prízemí ako aj na poschodí. Poschodie (podkrovie) je vyvýšené aby sa využila celá plocha poschodia. Chata nie je ukončená. Na prízemí má plánovanú predsieň, veľkú halu, schodisko, chodbu, technickú miestnosť, samostatné WC s odsávaním, hosťovskú izbu, veľkú kúpeľňu s masážnou vaňou, saunou a odsávacím WC, kuchyňou, jedálňou a zimnou záhradou. Na poschodí je plánovaná obývačka, spálňa, veľká kúpeľňa, dve veľké izby s možnosťou samostatných kúpeľní a šatník. Vo vnútri nie sú ukončené priečky a preto je ešte možnosť vlastného usporiadania miestností. K existujúcim návrhom kúpeľní a WC v rustikálnom štýle je k dispozícii v rámci ceny chaty aj kompletné vybavenie vrátane sanity, hydromasážnej sprchy a masážnej vane. Na poschodí je aj balkón s výhľadom na Kriváň a na prízemí pred chatou veľká terasa. K chate vedie asfaltová cesta. Chata má veľmi dobrú dostupnosť, z diaľnice iba 7km. Oproti chate je múzeum Liptovskej dediny (skanzen Pribylina) , Podbanské iba 9km a Račková dolina iba 7km.

Chata sa môže využívať nielen na rekreáciu, ale aj na trvalé bývanie. Ani pri povodni nehrozí zaplavenie, nakoľko potok je regulovaný a chata je vyvýšená nad terénom. Lokalita je ideálna ako na rekreáciu tak aj na pobyt na čerstvom Tatranskom vzduchu a prechádzky po nádhernom okolí. Výhodou je aj blízkosť obce Pribylina.

Možná dohoda na cene, zašlite Vami ponúkanú cenu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571960
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha300
VybavenoNevybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.