Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 bez realitkyPastviny, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Pastviny, Brno - Komín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 300 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce6 400 Kč


Hledáme nájemce do neprůchozího pokoje v bytě o dispozici 2+1, v klidné lokalitě Brno Komín, která je plná zeleně a pět minut chůze od polí a lesů. Nedaleko bytu (max 8 minut chůze) je zastávka tramvaje Svratecká (linky 1, 3, 11), zastávka trolejbusu Podveská, linky 30 a 36 a i autobusová Hlavní (linky 67, 44), takže dostupnost je snadná do všech směrů, na hlavní nádraží, do středu města, na mendlovo náměstí, i k univerzitnímu kampusu (cca 20 minut).

Pokoj je kompletně nezařízený, s balkonem, o rozměrech zhruba 3x4 metry.

Celková cena za pokoj je 6300 kč, energie na osobu 1100 kč, tedy pro dvě osoby 2200 kč. K nastěhování od 2.9.2019.

Celý byt je zařízený a vybavený. V chodbě se nachází dva velké botníky a jedna spíž, dále je v bytě prostorná šatna jako samostatný pokoj, takže úložný prostor není problém. Byt má záchod oddělený od koupelny. V koupelně je potom vana, umyvadlo, zrcadlo, skříňka na kosmetiku a zbrusu nová pračka. Společnou místností je kuchyň s jídelnou. Kuchyň je vybavena dostatečně velkou linkou, plynovým sporákem, mikrovlnkou, lednicí s mrazícím boxem, dále bude novým nájemcům k dispozici i veškeré další příslušenství kuchyně, jako jsou pánvičky, hrnce, nádobí, příbory, spousta koření... Jídelnu tvoří stůl se čtyřmi židlemi a spíž na jídlo. Byt má k dispozici i sklepní kóji a kolárnu.

Vaší spolubydlící ve vedlejším, rovněž neprůchozím pokoji, bude sympatická pohodová mladá pracující slečna, a Tobík, Finík, Kiwi a Crazy, čtyři pohodoví, sympatičtí, relativně mladí papoušci. Vzhledem k tomu, že pokoje nejsou vedle sebe a nesdílejí společnou stěnu, a také díky tomu, že se nejedná o hlasité druhy papoušků, hluk není žádný problém. Zakrákají jenom pokud někdo otevře vchodové dveře, takže fungují i jako neplacení hlídací psi.

Rok jsem v tomto nabízeném pokoji bydlela a mluvím z vlastní zkušenosti, když říkám, že se tu žije pohodově, v Komíně je krásný klid a žádný hluk ze silnice, z balkonu krásný výhled a možnost spousty hezkých procházek po okolí.

Jsme otevřeni jak zájemcům z řad studentů, tak pracujícím. Zvíře pro nás nepředstavuje žádný problém, ba naopak :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571996
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel
Dispozice2+1
Dostupné od2. 9. 2019
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.