Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyNad Lomem, Praha - Braník

Nad Lomem, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Cena11 939 987 Kč

Tato nemovitost již od 50 637 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný ateliér 2+kk, 69,6 m2 s terasou 9,1m2 v exkluzivním projektu Braník Residences. Ateliér se nachází v 1.NP a kromě terasy k němu náleží i vlastní sklep 2,5 m2 a samozřejmostí je možnost zakoupení parkovacího místa.

V bytech jsou použity kvalitní povrchové materiály a důraz je kladen na detail, bezpečnost a komfort. Budou použity nejkvalitnější materiály, jako je masivní dřevo, sklo a další ušlechtilé prvky.

Všechny byty jsou plně automatizovány a napojeny na systém SMART HOME značky Loxone, díky kterému můžete ovládat celou svoji domácnost pomocí tlačítek a LCD panelu, webového prohlížeče nebo pohodlně přes aplikaci mobilního telefonu. Možnost naprogramovat si denní režim vám dává maximální svobodu, pocit bezpečí a možnost vychutnat si každý okamžik ve vašem bytě naplno.

Luxusní kuchyně italské značky POLIFORM nabízejí ve variantě STANDARD bílá dvířka v hlubokém sametovém matu. U varianty DELUXE nabízíme kuchyni v přírodních barvách s pracovní deskou z kompozitního kamene. Všechny kuchyně jsou vybaveny bateriemi GROHE Blue Home, které přináší vysoce výkonný vodní filtr spolu s chladičem a výrobníkem perlivé vody. Luxusní spotřebiče značky MIELE zajistí maximální komfort při vaření pro početnou rodinu i malý okruh přátel. Pro náročné klienty nabízíme možnost spotřebičů značky Gaggenau.

Vybavení koupelen a toalet je značky Catalano, vyznačuje se čistým designem a jasnými jednoduchými tvary ve spojení s funkčností. Baterie jsou v provedení chrom, značky Axor, typu Citterio. Některé koupelny se pyšní luxusní volně stojící vanou značky RAVAK. Všechny byty obsahují bidety nebo bidetové spršky.

Velkoformátové obklady a dlažby v designu mramoru jsou zapuštěné do omítky. Nároží je řešeno v provedení kamenického rohu.

Dům nabízí možnost auto nabíječky značky Innogy typu inoggy eBox smart, která vaše vozidlo dokáže dobít za 60 minut.

Rezidence Braník představuje prémiové bydlení v klidné části vilové čtvrti. Nachází se mezi ulicemi V Podhájí a Nad Lomem s panoramatickým výhledem na Pražský hrad a údolí Vltavy. Jedná se o lokalitu s výbornou občanskou a kulturní vybaveností a skvělou dostupností do centra. Pro milovníky aktivní relaxace je v blízkosti golfové hřiště, velký sportovní areál a rozsáhlá síť cyklostezek a tras pro in-line brusle. Thomayerova nemocnice se nachází 10 minut jízdy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571997
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 6. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.