Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 1000 m² bez realitkyÚstí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický kraj

Rezervováno
Ústí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický krajVybaveno
Cena450 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 908 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme chatu s dostatečně velkým atypickým pozemkem (cca 1000m2)orientovaným na jih, kde je klid a nádherný výhled. Po stranách pozemku jsou svahy se zelení a vzrostlými stromy (jabloně, třešně, švěstky, hrušeň, ořech, břízy, dub). Vedle pozemku jsou louky a les, nad a pod chatou příjemní sousedé :-) (pod námi dvě chaty a nad námi také dvě chaty, jinak nic). Jedlotlivé chaty jsou od sebe vzdáleny zhruba 30m a dělí je zeleň. Pozemkem vede cestička ke dvoum horním chatám, sousedé místo ní ale především využívají přístup po louce.

Místo je vhodné pro ty, kteří chtějí být blíž přírodě, trávit chvíle v zahradě a procházkami po okolí, v noci pozorovat hvězdy, které jsou jako na dlani a ráno snídat před chatou za rozbřesku prvních ranních paprsků.

V chatě (25m2) je zavedena pitná (a moc dobrá :-)) voda (dostupná v sezóně od března do listopadu podle mrazů), elektřina, splachovací záchod, sprcha, vybavená kuchyňka, velká lednice, krbová kamna k vytápění chaty, manželská postel, palandy a další nábytek. Přenecháme i základní nářadí a benzinovou sekačku na trávu, gril, pískoviště.

Je tu klid a krásně ☀️.

Od vlakové stanice Ústí nad Orlicí je to 15 minut pěšky. Parkovací stání je pod spodní chatou tj. asi 60m od pozemku, příjezd je možný i po louce přímo k pozemku.

Prosím pište jen vážní zájemci, děkuji ❤️.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572020
Dispozice1+1
Dostupné od1. 9. 2019
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha1 000
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.