Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyNa Letné, Velká Bystřice - Velká Bystřice, Olomoucký kraj

Na Letné, Velká Bystřice - Velká Bystřice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej cihlového bytu 3+1 s pozemkem ve Velké Bystřici, která se nachází pouhých 5 minut od Olomouce a nedaleko nájezdu na dálnici D1. Byt je v současné době využíván k bydlení. V domě se nachází 4 bytové jednotky a půda, kde je možnost dalšího tvoření.

Byt se skládá z prostorné chodby, velkého obývacího pokoje, kuchyně, 2 pokojů, koupelny a wc, balkónu a 3 velkych sklepů.

Pokoje jsou neprůchozí, obývací pokoj a druhý pokoj jsou orientované jižně do klidné zahrady, která je součástí bytového domu a lze ji užívat pro posezení a jiné aktivity (součásti ceny je 1/4 podíl na 1125m2 pozemku). Velikost a rozmístění pokojů viz foto. Podlahy: ve všech pokojích a chodbě plovoucí podlahy, v kuchyni a koupelně dlažba

Před domem jsou vyhrazená 2 parkovací stání pro majitele bytu.

Byt je po rekonstrukci – plastová okna, laminátová plovoucí podlaha, dlažba, radiátory, koupelna a kuchyně, elektřina v mědi a odpady v plastu. K bytu náleží 3 zděné sklepy o celkové výměře přes 20m2.

Součástí kuchyně je kombinovaný sporák, digestoř, myčka. Koupelna je zděná, zařízená vanou a umyvadlem se skříňkou, WC zvlášť. Byt je vytápěn plynovým kotlem nachazejícím se přímo v bytové jednotce, ohřev vody je zajištěn bojlerem umístěným v koupelně.

Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, která zahrnuje zastávku vlaků a autobusů, cyklostezky, sportovní hřiště, supermarket a jiné obchody, ZŠ a MŠ, dětské hřiště, poštu, zdravotní komplex a lyžařský areál Hlubočky vzdálený cca 8 min. autem. Doporučuji prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572111
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.