Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyLudvíka Podéště, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Ludvíka Podéště, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVybaveno • Výtah
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 863 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví po rekonstrukci. CENA DOHODOU. Byt nabízí komfort bytu 3+1 a je tedy vhodný pro mladý pár plánující rodinu nebo rodinu s dětmi. Byt prodáváme včetně nábytku v obývacím pokoji a ložnici, který nabízí nadstandartní úložné prostory. Přesto, že je byt disponován jako 2+1, díky oddělené spací zóně, získáte obývací pokoj, plnohodnotnou ložnici a dětský pokoj za cenu dvojpokojového bytu. Nachází se na ulici Ludvíka Podéště v 7. patře z celkem 8 pater. Dům je na okraji Poruby a nabízí výhled do zeleně směrem na Plesnou a Děhylov. Vchod je klidný a jsou zde dobré sousedské vztahy. Mezi domy je rozlehlý park bez silnic a rodiny s dětmi jsou zvyklé potkávat se na dětském hřišti. Starší děti tráví čas na workoutovém hřišti. Je tu opravdu dobrá komunita. MŠ je 1 minutu a ZŠ 5 minut. Dále se zde nachází Mateřské centrum Krteček nabízející aktivity pro miminka a batolata, jesličky Hvězdička, volnočasové centrum nabízející programy pro školní děti, s oplocenou zahradou, mateřská škola O. Jeremiáše s oplocenou volně přístupnou zahradou. Rozsáhlý les se stezkami směrem na Plesnou a Martinov.

Detailní popis:

Nové jádro, koupelna, elektřina částečně v mědi, nové podlahy v chodbě, koupelně a kuchyni. V pokojích nově lakované parkety. Byt je prodáván včetně nábytku v ložnici a obývacím pokoji a vybavení kuchyně (myčka, trouba, varná deska).

V obývacím pokoji zůstane obývací stěna na míru i prakticky řešený prostor pro PC. V ložnici zůstává konstrukce postele na míru i vestavěné skříně. Obývací pokoj a ložnice poskytují nadstandardní úložné prostory. Kuchyňská linka je řešena do tvaru písmene U, poskytuje dostatek úložného prostoru a potěší každého milovníka vaření. V kuchyni jsou dvoje okna, a při vaření a stolování je krásný výhled do krajiny. Do dětského pokoje se bez obav vejdou dvě postele. V koupelně je vana, která díky zástěně slouží také jako sprchový kout. Koupelna je spojená s WC a poskytuje tak dostatek prostoru. Díky zvýšeným stropům a odvětrávání je dostatečně vzdušná. Byt nepůsobí stísněně i díky prostorné průchozí chodbě.

Z balkónu je pěkný výhled do zeleně a na Beskydy a dá se využít k posezení i k balkónovému pěstování.

Byt se nachází v klidné lokalitě vyhledávané rodinami s dětmi. Kolem domu je dostatek zeleně. Za domem je dětské a workoutové hřiště a celý prostor mezi okolními domy působí jako rozsáhlý park, ve kterém nejsou žádné silnice, a tím pádem místo bezpečné pro děti.

Bus MHD je 2 minuty, MŠ 1 minutu, ZŠ 5 minut, Albert 5 minut, Hruška 5 minut, Globus 10 minut.

Volejte 739433796

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572194
Dispozice2+1
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.