Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 197 m² bez realitkyMeclov - Mrchojedy, Plzeňský kraj

Meclov - Mrchojedy, Plzeňský kraj
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme nadstandardní rodinný dům nacházející se na klidném místě s krásným výhledem do krajiny. S podlahovou plochou 197 m2 a navazujícími rozlehlými pozemky a rozloze přes 2500 m2 se jedná o ojedinělý rodinný dům pro celoroční bydlení nebo luxusní letní sídlo.

Dům se nachází v obci Meclov – Mrchojedy, ve vzdálenosti 6 km od města Horšovský Týn a 10 km od města Domažlice. Dostavěn byl v roce 2006 s dispozicí 5+1. V přízemí se nachází, kromě prostorného zádveří s WC a šatnou, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (38 m2), koupelna s vanou a sprchovým koutem, místnost pro umístění vířivky nebo sauny, dále pokoj (10 m2) vhodný např. na využití pracovny a technická místnost. Na prostornou zadní terasu a navazující zahradu se dá vstoupit z obývacího pokoje, z koupelny i z technické místnosti.

V obytném podkroví se nachází 3 pokoje (2 x 21 m2, 1 x 21 m2), WC, velká koupelna s vanou i sprchovým koutem (18 m2) a šatna (15 m2).

Nemovitost je napojena na elektropřípojku, vlastní vrtanou studnu o hloubce 30 m, čističku odpadních vod. Vytápění a ohřev vody je zajištěno několika alternativními způsoby. Lze využít buď solární panely umístěné na střeše domu, nebo při nedostatečně slunném počasí automaticky spuštěné tepelné čerpadlo (instalace v r. 2019), případně i teplovodní krb v obývacím pokoji. Rozvod tepla po domu je podlahovým topením (včetně chodeb) nebo radiátory nacházející se v každé místnosti. Dům má i funkční komín pro případné vytápění i tuhými palivy.

Na zahradě se nachází bazén (délka 6 m, šířka 4 m, hloubka 1,5 m), posezení u venkovního krbu/grilu a udírny, základy pro skleník a základová deska pro zahradní domek nebo sklad nářadí.

V domě zatím chybí vybavení kuchyně, vnitřní dveře a podlahové krytiny v podkrovních pokojích a pokoji v přízemí. V ostatních částech je položena dlažba. V navržené kupní ceně je kalkulováno dokončení uvedeného v režii prodávajícího, a to dle požadavků a výběru kupujícího v hodnotě 250 000 Kč. V případě, že se kupující rozhodne zhotovit kuchyňskou linku, podlahové krytiny a vnitřní dveře samostatně, prodávající mu o uvedenou částku poníží kupní cenu. Nemovitost lze financovat i hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením pro bezproblémový průběh Vám rádi pomůžeme.

Po dohodě je také možné dokončit zprovoznění dálkového ovládání vrat u příjezdu na pozemek, případně zajistit zprovoznění bazénu. K dispozici je dále hotový projekt a vydané stavební povolení na přístavbu domu (pokoj, šatna, jídelna, zimní zahrada) z boční terasy domu. Terasa s deskou je již zhotovena. Ovšem pro pohodové bydlení vícečlenné rodiny není nutné přístavbu dokončit. Terasu lze využít i jiným způsobem.

Vřele doporučujeme všem, kteří chtějí bydlet nedaleko měst s kompletní občanskou vybaveností, ale zároveň oceňují klid v přírodě pro příjemnou relaxaci celé své rodiny. Při osobní návštěvě sami oceníte velkorysou rozlohu domu a jedinečné detaily, které zpříjemní Vaše bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572304
Dispozice5+1
Plocha pozemku2 676
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha197
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.