Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1663 m² bez realitkyKratochvilka - Kratochvilka, Jihomoravský kraj

Kratochvilka - Kratochvilka, Jihomoravský kraj
Cena3 027 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 837 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku 1.663 m², s garáží, v obci Kratochvilka, okres Brno-venkov, cena: 3.027.000,- Kč (1.820,- Kč za m²), NEPLATÍTE ŽÁDNOU PROVIZI !!!

Nabízím k prodeji pozemek o výměře 1.663 m² v obci Kratochvilka okres Brno-venkov. Uliční šíře pozemku je 19 m. Pozemek je na klidném místě s krásným výhledem a nachází se ke konci slepé ulice. Na pozemku je již postavena podsklepená zděná garáž s půdou, půdorys garáže je 15 m². Pozemek je z části osázen ovocnými stromy.

Pozemek je dle územního plánu obce ve stavební ploše určené pro bydlení a je na něj zaveden veřejný vodovod, je oplocen a vede k němu asfaltová příjezdová komunikace. V souladu s územním plánem zde můžete postavit rodinný dům podobný těm, které v okolí již stojí.

Elektřina a plyn jsou vedeny v silnici při vstupu na pozemek. Vybudování kanalizace je v obci plánováno na rok 2020, do té doby je potřeba mít vlastní septik nebo jímku.

V obci nedaleko pozemku najdete mateřskou školku, obchod s potravinami, dvě místní hospůdky a tenisové kurty. Základní škola je v obci Neslovice vzdálené 2 km. Autem se dostanete za 9 minut na dálnici, za 15 minut do Brna ke kampusu v Bohunicích, za 7 minut jste v Rosicích u Brna.

Nabízený pozemek se nachází mezi domem Kratochvilka 88 a domem Kratochvilka 154 a můžete se na něj on-line podívat na www.mapy.cz anebo na https://maps.google.com

Celková cena za pozemek s garáží: 3.027.000,- Kč (1.820,- Kč za m²), NEPLATÍTE ŽÁDNOU PROVIZI !!!

Doprava: auto, autobus

Kontaktovat:

Petr Gladiš

Mobil: 776 806 033

Email: petr.gladis@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572516
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 663
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.