Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 58 m² bez realitkySoučkova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Součkova, Brno - Komín, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Dáme do pronájmu krásný a útulný, plně vybavený mezonetový byt v Brně, část Komín. Byt má dispozici 3+1, podlahovou plochu cca 55 m2 a nachází se na 2 podlaží domu bez výtahu. Jeho orientace je na východ, takže po ránu máte energický slunný výhled. Před rokem a půl jsme ho zrekonstruovali s kompletně novou koupelnou, podlahou a skříněmi.

Ve vstupní chodbě v bytě jsou zasunovací dveře do zrekonstruované koupelny, která má záchod a prostorný sprchový kout. Dále se pak pokračuje do kuchyně s jídelním koutem. Kuchyň má elektrický sporák a taky je vybavena myčkou. Z kuchyně se pak prochází do obývací místnosti, která má mimo jiné taky rozkládací gauč, psací stůl a novou, moderní šatní skříň. Taktéž je tam možnost zavěsit houpačku na odpočinek po celém dni. Pod schody do vrchního patra je technický prostor s pračkou (není k dispozici) a jinými prostředky na úklid. Ve druhým patře je menší pokoj napravo (dětský) a větší ložnice nalevo. Pokoje jsou určeny zejména pro spánek.

Byt je volný k nastěhování od 1.2. nebo po domluvě. Byt je určen pro nekuřáky a ideálně pro mladý pracující pár nebo rodinku. Požadujeme depozit ve výši 36 000 Kč.

We are renting out cozy and beautiful, fully furnished duplex apartment in Brno, Komín. The apartment has a 3+1 disposition, 55 m2 floor area and is located on a second floor. The orientation is to east, so there is an energetic sunshine each morning. One and a half year ago we did a complete reconstruction of the bathroom, floors and closet.

In the entry hallway is sliding doors to the newly reconstructed bathroom, which includes the toilet and spacious shower. Continuing the hallway is kitchen with a dinning space. There is electric oven and a new dishwasher. From the kitchen is an entrance to the living room, which had a fold-out couch, writing desk and modern and spacious closet. Also, you can hang a swing to relax after a busy day. Under the stairs is a technical space with washing machine (not included) and other cleansers. On the second floor is a smaller bedroom on the right hand side (kids room) and a bigger one on the left hand side. Both bedrooms are intended in particular for sleep.

The apartment is available since 1.2. or after the agreement. We are looking for non-smokers and ideally young working couple or a family. We are requesting a deposit of 36 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573060
Dispozice3+1
Dostupné od15. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLísky
🚶 311 m (4 min)
PoštaBrno 24
🚘 1 232 m (2 min)
ObchodEso Market
🚶 325 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 2 273 m (3 min)
RestauraceU Kosa
🚶 455 m (5 min)
LékárnaLÉKÁRNA KOMÍN
🚶 496 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Pastviny
🚶 710 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Pastviny
🚶 711 m (9 min)
SportovištěHřiště Svratecká
🚶 718 m (9 min)
Hřiště
🚶 436 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.