Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyKačírkova, Praha - Jinonice

Kačírkova, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím pronájem slunného bytu 3+kk v novostavbě prestižního projektu Waltrovka. Byt o podlahové ploše 86,9 m2 se nachází v 5 patře ze 6 (s výtahem), v klidné budově na ulici Kačirková 11, orientace V-S-Z. K bytu patři 2 lodžii o ploše 6,9 m2 a 3,7 m2.

Byt ma plovoucí laminatovou podláhu a je vybaven předokenními žaluziemi (dálkové ovládání), novou kuchyňskou linkou s vestavěnou lednicí, myčkou, mikrovlnkou, indukční deskou, digestoří a troubou. V komoře je nová pračka. K dispozici je sklep a garážové stání v domě.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a stanice metra B Jinonice (5-7 min pěšky), skvělá dostupnost do centra.

Bez zvířat, prosím, nekuřáky maji přednost.

Nájemné včetně garážové stání 32.000,- Kč + poplatky 5.000,- Kč. Elektřina bude převedena na nájemce. Kauce ve výši 2 nájmů při podpisu smlouvy.

K nastěhování od 15.09.2019

I offer for rent a brand new sunny flat (living room with kitchen corner and 2 separate bedrooms) in a new building in the prestigious Waltrovka project. The flat has a floor area of 86,9 m2, and it is located on the 5th floor out of 6 (with lift), of a quiet building on Kacirkova street #11, orientation E-N-W. There are 2 balconies of 6,9 m2 and 3,7 m2.

The flat has floating laminate flooring, external window blinds operated by remote control, brand new kitchen with built in refrigerator, dishwasher, microwave, induction hob, steam collector and oven. In the storage closet there is a brand new washing machine. Tenants have at their disposition a storage cellar and a parking place, inside the building.

All civic amenities in the nearby area and metro B station Jinonice (5-7 minutes walk), quick access to the center.

Without domestic animals, please. No smokers have priority.

Monthly rent, including the parking place is 32.000,- Kč + 5.000,- Kč service fees. Electricity will be transferred on the tenant’s name and there is a deposit of 2 monthly rents when signing the contract.

Available from September 15th, 2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573137
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 9. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.