Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyNa Bídě, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Na Bídě, Liberec - Liberec, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Dobrý den, nabízím k pronájmu krásný zařízený byt o výměře 64m2. Byt se skládá z dvou neprůchozích pokojů z toho jeden je využívan jako obývací pokoj a má vstup na balkon, druhý jako ložnice, dále moderní koupelny s toaletou a nakonec kuchyně. Všechny tyto místnosti spojuje velká chodba s vestavěnou skříní. Byt se nachází v žádané lokalitě centra Liberce a to v ulici Na Bídě v docházkové vzdálensoti se náchází veškerá občanská vybavenost do 5 minut chůze od bytu se náchází: OC forum, OC delta, lékarny, Lidl, hlavní spoj na trase Liberec - Praha, hlavní spoj mhd Fugnerova, kavárny, restaurace, bary, škola a mnoho dalších. Byt se nachází v 3 patře s výtahem. Byt je k nastěhování od 15.9. Kauce činí 2 měsíční nájmy bez služeb. Byt je k pronájmu za cenu 14 000,- Kč + služby (2000) kteté si NEPŘEVÁDÍ nájemce na sebe. K bytu náleží parkovací karta na parkování přímo před domem.

Vaše žádosti zasílejte na email: Brabec29@seznam.cz . Do emailu vás poprosím aby jste napsali nějaký krátký životopis o sobě a o lidech co zde budou žít (Vzdělání, práce, koníčky atd.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573461
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.