Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 140 m² bez realitkyKnovíz - Knovíz, Středočeský kraj

Knovíz - Knovíz, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný a velmi kvalitně postavený dvoupodlažní dům z roku 2011 s pěknou zahradou. Výborná dostupnost do Prahy PID či autem (10 minut na letiště, 13 min Evropská ulice, P6).

Dům leží na rovném pozemku o celkové výměře 591m² a jeho podlahová plocha činí 142 m². Je orientován jiho-západně a díky bohatému prosklení jsou jeho prostorné místnosti ve kteroukoliv denní dobu velmi pěkně osvětleny. V přízemí se nachází vstupní chodba následovaná halou. Z ní lze vstoupit do technické místnosti, kam se pohodlně vejde nejen plynový kotel, ale také pračka, sušička, mrazák, regály a spousta polic. Z chodby lze zároveň vstoupit na toaletu se závěsným WC a umyvadlem a především do hlavního prostoru , který tvoří obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Do této místnosti proudí světlo třemi francouzskými okny, přičemž jedny zároveň slouží jako dvoukřídlé dveře pro vstup na terasu a dalším velkým oknem, na které přímo navazuje moderní kuchyňská linka na míru z roku 2017. V prvním patře lze z chodby vstoupit do prostorné koupelny s rohovou vanou a místem pro připojení pračky / sušičky (6 m²), na toaletu se závěsným WC a umyvadlem, do dvou pokojů a velké hlavní ložnice, která je dvoukřídlým francouzským oknem spojena s balkonem. Do podkroví, které v současnosti slouží jako úložný prostor, se lze dostat z chodby.

Podlahu v přízemí tvoří nově položená velkoformátová dlažba, v patře je to pak plovoucí podlaha.

Zahrada obklopuje dům především z jihozápadní strany a soukromí na ní je zajištěno zděným plotem a vzrůstající zelení. Na severní části pozemku je na zámkové dlažbě postaven zahradní domek, který v současnosti funguje jako dílna, sklad a garáž pro dvě motorky. Na pozemku je možné na zámkové a zatravňovací dlažbě zaparkovat tři velká auta (čtyři bez zahradního domku).

Dům splňuje současné nároky na komfortní bydlení, má velmi nízké provozní náklady a nevyžaduje žádné investice. Je napojen na vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Vytápění je centrální, a to pomocí plynového kotle Junkers.

Knovíz je velmi pěkná vesnička se školkou, obchodem, restaurací, pizzerií i hospodou. Okolí přímo vybízí k procházkám (např. Husova skála, Podlešínská jehla, ovocná stezka krásnými jablečnými sady z Knovíze až do Slaného). Veškerá občanská vybavenost ve 3 km vzdáleném městě Slaný, které je nejen velmi malebné, ale zároveň Vám zde můžeme vřele doporučit hned několik řemeslných pivovarů, výtečných restaurací a kaváren.

Důvodem prodeje je přesun do zahraničí, jinak jsme s místem i domem velmi spokojeni.

Dům nebyl koupen na hypotéku, není na něm žádná plomba ani zástavní parvo. Smlouvy, finanční úschovu a další činnosti spojené s prodejem a přepisem nemomovitosti hradíme jako prodávající.

Prohlídky jsou možné po telefonické a mailové dohodě. Těšíme se na Vás.

Prosím realitky, aby nevolaly

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573733
Dispozice4+kk
Dostupné od6. 9. 2019
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
Plocha pozemku591
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.