Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 31 m² bez realitkyBínova, Praha - Střížkov

Bínova, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt v sedmém patře paneláku, kousek od metra Střížkov. Byt je dva roky po rekonstrukci (podlahy, kuchyňská linka, koupelna), po celé délce je zasklená lodžie. Vaří se na plynu. V koupelně je malá vana. Dům je dobře izolovaný, takže topení je levné. Poplatky jsou momentálně vysoké kvůli zálohám na elektřinu, záleží na vaší spotřebě, kdy klesnou. Okolí domu je plně vybaveno - přímo v domě je pizzerie, přes ulici Kaufland, metro Střížkov jednu stanici autobusem nebo pěšky 5 minut, nákupní centrum Letňany 1.5 km.

A flat for rent in a concrete panel house - partly furnished, near to METRO Střížkov (C line). The flat was reconstructed 2 years ago (floors, kitchen, bathroom), it has paned loggia. There is a gas stove in the kitchen, small bath-tube in the bathroom. House has good outer insulation therefore the heating costs are low. Utility fees can be lower if You decrease Your power consumption. There is pizzeria directly in the house, Kaufland supermarket across the street; it takes 5 minutes to get to the subway station (Ládví or Střížkov), there is also tram stop in front of the house (no. 24, 17, 10), and bus stops across the streets (no. 136, 177).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu57382
Dispozice1+1
Podlaží7
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.