Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyLidická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Lidická, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 600 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Vratná kauce11 900 Kč


L 41 Pronájem bytu 1+kk, 27 m2, 100 m od Anděla, Praha 5 Smíchov. Dům se nachází v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti OC Nový Smíchov na metu B Anděl a na tramvajovém uzlu s výborným spojením do centra a všech směrů celé Prahy, včetně nočních linek. Obchody, multikina, restaurace, kavárny, pizzerie, fitness, polikliniky, živé Vltavské náplavky, Kinského zahrada. Útulný, světlý, perfektně čistý podkrovní byt se nachází ve 4. patře pavlačového domu bez výtahu (výtah v plánu 2021). Pavlač je situovaná do dvorů se vzrostlou zelení, je na ní velice příjemný pobyt.

V bytě je pokoj, kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem a WC. Příjemnou a originální atmosféru poskytují zachované historické trámy v prostorách bytu a společných vstupních chodbách. V celém domě netolerujeme AirBnB, je tu klid a pohoda:). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem a pračkou. Ve stropě pokoje jsou dvě střešní světlíková okna, další okno je situované na pavlač do vnitrobloku. V koupelně je osvětlená prostorná galerie, drobné doplňky, otopný žebřík. V pokoji je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Vytápění je etážové plynové, ohřev teplé vody je v el. bojleru na tzv. noční proud. Možnost internetu ADSL nebo optický kabel, TV spol. antény. Měsíční nájemné je 10600 Kč pro jednu osobu (další osoba + 1000 Kč), poplatek za centrální vytápění je 600 Kč /měs. a poplatek za služby je 700 Kč za osobu/měsíc, jedná se o úhrady za vodné a stočné, odvoz domovního odpadu, úklid a osvětlení domu. Elektřina se převádí na nájemce, odhad je cca 600,-- Kč za měsíc. K nájmu se při podpisu smlouvy hradí vratná kauce ve výši jednoho nájmu a služeb. Jedná se o nájem přímo od majitele, bez provize. Ubytujeme pouze nekuřáky!, bez zvířátekt! VOd zájemců uvítám krátké představení, např. věk, druh zaměstnání, záměr s bydlením - od kdy a na jak dlouho bydlení plánujete, atd. Vaše otázky ráda zodpovím, mail a telefon nám usnadní komunikaci, ozvu se zpět. Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573926
Dispozice1+kk
Dostupné od9. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha27
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 25 m (0 min)
PoštaPraha 5
🚶 389 m (5 min)
ObchodBoulangerie de Paris
🚶 16 m (0 min)
BankaModrá pyramida
🚶 169 m (2 min)
RestauraceProstor
🚶 26 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 271 m (3 min)
Škola
🚶 485 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 1 700 m (4 min)
SportovištěErpet
🚘 1 562 m (5 min)
HřištěTime Out
🚶 625 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.