Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 161 m² bez realitkySmetanova, Šťáhlavy - Šťáhlavy, Plzeňský kraj

Rezervováno
Smetanova, Šťáhlavy - Šťáhlavy, Plzeňský kraj
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům po rekonstrukci ve staré zástavbě ve Šťáhlavech ulice Smetanova 186. Dům je postaven z plných cihel o dispozici v přízemí 3+1 a v patře také 3+1 s rovným stropem + některé části demontovaný původní strop, nad kterým je sedlová střecha s novou krytinou. Zastavěná plocha domu 114m2, užitková plocha přízemí 80m2, užitková plocha 1.patro 81m2, celková plocha pozemku vč. domu 500m2. Dům je připojen na nové přípojky obecního vodovodu a splaškovou kanalizaci a stávající elektro 400V. Přípojka plynu je v oplocení. Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Celé přízemí je připraveno pro finální dokončení jehož interiér si můžete doladit dle svých představ. Jsou zhotoveny nové rozvody vodovodu, odpadů a elektřiny, provedeno vytrubkování pro rozvody dat+TV, nové vedení přívodu od studny, dešťová voda ze střechy je svedena ke zpětnému čerpání pro zalévání a splachování wc. Dům je nově izolovaný proti vlkhosti a spodní vodě injektáží, plošná hydroizolace, tepelná izolace, teplovodního podlahové topení zónově řízené. Zdroj topení je elektrokotel, ale je možno jej nahradit tepelným čerpadlem nebo plynovým kotlem. V koupelně je otopné těleso. Všechna okna jsou 6ti komorová plastová okna s izolačním trojsklem. Fasáda je kompletně zateplená 140mm. Součástí ceny je montáž sádrokartonových podhledů v přízemí a vchodové dveře.

Druhé patro je ve stavu připraveném k dokončení rekonstrukce. Dům můžete koupit ve stavu, jak se právě nachází, nebo mohu zajistit dokončení "na míru" (rozpočet dodělávek Vám předám při prohlídce). K nastěhování stačí vybrat vrchní podlahu, obklady a vybavení koupelny a kuchyňskou linku. Výborná dojezdová vzdálenost do Plzně autem,vlakem i autobusem. V obci je ZŠ, MŠ, obchody, lékař a sportoviště. Prosím RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573987
DispoziceOstatní
Dostupné od23. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha161
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku500
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.