Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 140 m² bez realitkySamota, Silůvky - Silůvky, Jihomoravský kraj

Samota, Silůvky - Silůvky, Jihomoravský krajVybaveno
Cena5 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 131 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako majitelka nabízím k prodeji rekonstruovaný plně vybavený dům se zahradou v obci Silůvky jen 15 km jihozápadně od Brna. Nemovitost zaujme zejména polohou a velikostí pozemku. Dům se nachází na polosamotě asi kilometr za vesnicí a pozemek má rozlohu 4754 m². Takže sníte-li o hospodářství, ovocném sadu, stádečku ovcí, chovu koní či jiných zvířat, pěstování plodin (třeba i permakulturní zahradě), chcete-li se kochat výhledem na okolní lesy a užívat si klidu uprostřed přírody – pak je toto pro vás to pravé.

Dům má dispozici 4+kk (včetně zimní zahrady). V přízemí se nachází obývací pokoj spojený s plně vybavenou kuchyní, zimní zahrada se vstupem na zahradu, koupelna a zvlášť WC. V prvním patře najdete ložnici a druhý pokoj nyní sloužící jako pokoj pro hosty, prostornou chodbu (tu je možno oddělit a udělat z ní například šatnu), WC a prostornou terasu s výhledem na les. O poschodí výše je půda, kde lze vybudovat další jednu až dvě místnosti a rozšířit tak dispozici domu až na 6+kk. U domu se nachází garáž a přístavby mající různé využití. Na pozemku je vlastní vrtaná studna s dostatečnou hloubkou. Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem vzduch-voda.

Na zahradě roste několik stromů, například třešně, ořešák, jabloň, švestky. Dále se na ní nachází chatka s posezením, terasou stíněnou třešní s každoročně výbornými plody s nádherným výhledem do okolí a ohništěm. Momentálně zahradu obývají i dva mírumilovní beránci zastávající funkci sekačky trávy.

A co stojí za zmínku k obci samotné? Silůvky jsou obec v okrese Brno-venkov, rozkládají se na okraji půvabné krajiny přírodního parku Bobrava. V obci je základní a mateřská škola, obchod Mini market, restaurace a cukrárna. V blízkém okolí se nachází například zvonice sv. Anny, kostel, zámek, obecní knihovna, tenisové kurty, golfové hřiště, biotop, rybník, sportovní hřiště, hasičská stanice, sokolovna, orlovna. V obci se pravidelně pořádá několik různorodých akcí, jako hody, plesy, karnevaly, koncerty, pivní mikrofestival, hasičské závody, atletický čtyřboj a mnoho dalšího.

Velmi dobrá dopravní dostupnost do Brna autem (15 km jihozápadně od Brna, cca 20 minut), vlakem i autobusem (IDS JMK). Nejbližší větší města jsou Ořechov a Dolní Kounice vzdálená 5 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573989
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku4 754
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.