Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+kk • 116 m² bez realitkyKopřivnice - Drnholec nad Lubinou, Moravskoslezský kraj

Kopřivnice - Drnholec nad Lubinou, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím výjimečný byt v novostavbě se dvěma koupelnami, terasou, zahradou 300m2 a stání pro 2 auta. Plocha bytu je 96m2 + terasa přístupná z obývacího pokoje s výhledem na hory 20 m2.

V obýváku jsou krbová kamna, která umocní pohodu domova. Kuchyňská linka se spotřebiči. Spodní koupelna má sprchový kout, horní vanu. V bytě je instalovaná klimatizace. Byt má elektrické vytápění regulované pro každý byt zvlášť. K bytu náleží dvě parkovací místa.

Bydlení na periferii Kopřivnice přináší odstup od každodenního shonu, přesto veškerý komfort a dostupnost všech služeb. Dálnice 5 min. jízdy.

I offer an exceptional apartment in a new building with two bathrooms, terrace, 300m2 garden and parking for 2 cars. The place of the apartment is 96m2 + terrace 20 m2 accessible from the living room with a view of the mountains.

In the living room there is a fireplace, which will enhance the comfort of your home. Kitchen with appliances. The lower bathroom has a shower, the upper bath. The apartment has air conditioning. The apartment has electric heating regulated for each room separately. The apartment has two parking spaces.

Living on the periphery of Kopřivnice brings a distance from the daily hustle and bustle, yet all the comfort and availability of all services. Motorway 5 min. far away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574133
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha116
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.