Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Umělecká, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Všechno pěkné jednou skončí ... Do svého mládeneckého bytu v oblíbené lokalitě horní Letná hledám spořádaného nájemníka (nebo maximálně dva), který se k němu bude chovat hezky, doma nekouří a nechová zvířata. Preferuji české nájemníky.

Byt se nachází ve 3.NP domu s výtahem v ulici Umělecká, mezi parky Letná a Stromovka (3 min pěšky), kousek od tramvajové zastávky Kamenická (4 min) a metra Vltavská (10 min).

Byt má dispozici 1,5+kk a výměru 37 m2. Je kompletně zařízen (jak je vidět na fotkách, jen psací stůl nezůstává). Po vstupu se po levé straně nachází samostatná toaleta a po pravé straně koupelna s velkorysým sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou. Následuje obytný prostor s kuchyní, která je vybavena základním nádobím, lednicí s mrazákem a trojkombinací sporák/trouba/myčka. Ložnice je v zadní části bytu a je stavebně oddělena od obytného prostoru. Kromě samostatné komory přístupné z chodby domu jsou další úložné prostory nad koupelnou a toaletou. Byt je i přes svoji menší rozlohu velmi šikovně dispozičně vyřešen, takže při rekonstrukci nebylo nutné prostor hyzdit obytným patrem.

Nájemné činí 15.000 Kč/měs. a poplatky 1.500 Kč/měs. (obsahují vyúčtovatelné náklady na vodu, provoz domu a internet). Elektřinu si nájemník přehlásí na sebe (cca 1.300 Kč/měs., včetně topení), proto preferuji dlouhodobý pronájem (alespoň 1 rok). Vzhledem k pěknému standardu bytu vratná kauce 25.000 Kč (v případě potřeby splatná ve dvou částech). Byl je ihned volný k nastěhování, tak se ozvěte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574269
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.