Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 46 m² bez realitkyDlouhá, Praha - Staré Město

Dlouhá, Praha - Staré MěstoVybaveno
Cena9 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 42 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis předmětu prodeje

Nabízím k prodeji bytovou jednotku o velikosti 46 m2, která je umístěna v 1. PP bytového domu v Dlouhé ulici. Původní dispozice bytu 1+1 byla změněna na 1+kk. Odstraněním příček vznikl velkorysý obytný prostor s výhledem do zeleně klidného uzavřeného vnitrobloku. Nalevo ze vstupní chodby je umístěna koupelna s WC, napravo je vstup do obytné místnosti. V prostorném pokoji je umístěna nejen kuchyňská linka se spotřebiči, ale i vestavná skříň s dostatkem úložných prostor. Z hlavní obytné místnosti je přímý vstup prosklenými dveřmi na malý dvorek, kde se dá udělat příjemné posezení nebo grilování (cca 40m2 užitné plochy dvora). Byt má nové bezpečnostní dveře (2018) a vchod do dvora má bezpečnostní trojité sklo a mříž. Okna byla měněna roku 2015.

Koupě bytu je zajímavou investiční příležitostí díky své blízkosti u klubů a restaurací v centru Starého Města. Atraktivní poloha činí z nemovitosti vyhledávanou adresou pro turistické pobyty. Nyní generuje cca 50 tisíc měsíčně (7 ubytovacích kapacit). Pronajímáno teprve od července. V případě zakoupení bytu jako investice pro krátkodobé pronájmy, výnosy budou mnohem větší. Navzdory rušné lokalitě díky oknům do dvora není vůbec slyšet hluk z ulice.

Perfektní občanská vybavenost: banky, úřady, Penny, Albert, Kotva, Palladium, Billa, Lidl, tramvaj, metro, restaurace od nejluxusnějších po fastfoody, poliklinika, nemocnice na Františku, pošta, školy a univerzity v docházkové vzdálenosti. 2 minuty chůze od tramvajové zastávky Revoluční nebo metro Náměstí Republiky, odkud je přímé spojení na letiště.

Nízké zálohy do fondu oprav, jelikož hlavní věci jako výtah, střecha, rozvody, vchodové bezpečnostní dveře na čip a stoupačky byly dělány nedávno. Příští rok se bude dělat nová fasáda a dvůr (prostředky jsou již z fondu oprav vybrány, dále dům dostal dotaci). Byt velmi dobře drží stálou teplotu díky širokým stěnám – v zimě téměř není potřeba topit, v létě je byt chladnější. Sklep (2.5m2) je součástí kupní ceny.

Kupec muže zažádat o rezidenční kartu, která stoji 1200Kč ročně. Lokalita nabízí jedinečné prostředí architektonických skvostů Starého Města i bohaté vyžití moderního evropského velkoměsta v podobě nákupních bulvárů, prvotřídní gastronomie a řady kulturních představení.

RK volejte pouze v pripade, ze mate vazneho zajemce o koupi bytu. Exkluzivni smlouvu uz s jednou RK mam, takze neztracejme vzajemne cas.

Stav domu: velmi dobrý

Stav bytu: k nastěhování, po rekonstrukci

Vlastnictví: osobní

Dispozice: 1+kk

Podlahová plocha: 46m2 plus sklepem 2.5m2

K užívání dvůr: 40m2

Počet podlaží: 7

Zařízený: částečně

Topení: ústřední dálkové

Vybavení: Televize, telefon, internet (Vodafone, UPC, O2, T-Mobile), kuchyňská

linka, koupelna, WC

Dopravní dostupnost: bus, metro, tramvaj do 5 minut chůze

Parkování: s rezidenční kartou 1200 CZK ročně

Služby: 4359 CZK měsíčně

Možnosti financování hypotékou: ano

Kontakt: na majitelku: 703806635

Mam jiz exkluzivni smlouvu s realitni kancelari, ale pokud jina realitni kancelar privede klienta naprimo, lze si provizi rozdelit. Jen nesmi nikde inzerovat, pouze primym kontaktem oslovovat sve klienty.

Description

Residential apartment of 46 m2 in the best location in Prague for sale for excusive price! This bright, spacious and quiet apartment is located in the ground floor of apartment building in Dlouhá Street. The original layout of the apartment 1 + 1 was changed to 1 room with kitchenette. Removing the partition walls created a generous living space overlooking the green courtyard. On the left from the entrance hall is a bathroom with toilet, on the right is the entrance to the living room. In the spacious room there is located not only kitchen with all appliances, but also a built-in wardrobe with plenty of storage space. From the main living room is a direct entrance through a glass door to a small yard, where you can make a pleasant sitting or barbecue (about 40 square meters of usable area of ​​the yard). The apartment has a new security door (2018) and the entrance to the yard has a triple safety glass and security bars. The windows were changed in 2015.

Buying this apartment is an interesting investment opportunity due to its proximity to clubs and restaurants in the center of Old Town. The attractive location makes the property a popular address for tourist stays. Now it generates about 50 thousand per month (accommodates 7 people), and we started to rent it only from July, so if it is taken by someone skilled in short-term rents, the returns will be much higher. Despite the busy location thanks to the windows to the courtyard, there is no noise from the street at all.

Perfect urban amenities: banks, offices, public admnistration buildings, Penny, Albert, Kotva, Palladium, Bill, Lidl, tram, metro, restaurants from the most luxurious to fast food, health center, hospital Na Františku, post office, schools and universities within walking distance. 2 minute walk from Revolucni tram stop or Namesti Republiky metro station with direct connection to the airport.

The monthly deposits are very low because the repair fund already covered major things like like lift, roof, wiring, chip entrance security doors and risers were maderecently. Next year, a new facade and courtyard will be done (funds have already been withdrawn from the repair fund, plus the house received a subsidy for this reconstruction). The apartment very well keeps a constant temperature due to wide walls – in winter there is almost no need to heat, in summer the apartment is cooler.

Cellar (2.5m2) is included in the purchase price. The new ower can easily apply for parking residential card 1200CZK. The location offers a unique environment of the architectural treasures of the Old Town, as well as the rich enjoyment of a modern European city in the form of shopping boulevards, first-class gastronomy and numerous cultural performances. Dlouhá street is now the most desired area in Prague.

Condition of the house: very good

Condition of the apartment: to move in, after reconstruction

Ownership: personal

Disposition 1+kk Total area: 46m2 plus basement 2.5m2

Yard in from of the apartment that can be fully used: 40m2

Number of floors: 7

Furnished: partly

Heating: central heating

Equipents: Television, telephone, internet (providers Vodafone, UPC, O2, T-Mobile),

Kitchen bathroom, WC

Transport accessibility: bus, metro, tram less than 5 minutes walk

Parking: with residential card 1200CZK per year

Fees (water, heating, house repair fund): 4359 per month

Mortgage financing options: Yes

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574271
Dispozice1+kk
Dostupné od11. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.