Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 116 m² bez realitkyOchoz u Brna - Ochoz u Brna, Jihomoravský kraj

Ochoz u Brna - Ochoz u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 600 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce22 600 Kč


Nabízíme Vám pronájem jednogeneračního přízemního domu v první obci za Brnem, která je rovněž jižní branou do Moravského krasu. Dům je po celkové rekonstrukci a nabízí komfort moderního bydlení. Svou dispozicí je vhodný k ubytování vícečlenné rodiny a to jak s dětmi tak bez dětí.

Ochoz u Brna má dobrou občanskou vybavenost. Je zde výborná dopravní dostupnost do Brna, jak autem, tak veřejnou dopravou, včetně MHD (třetí pásmo DpmB). Obec se nachází uprostřed krásné přírody a sousedí s CHKO Moravský Kras.

Přízemí domu je tvořeno dvěma pokoji se samostatnými vstupy (16 m2, 18 m2), jídelnou s kuchyňským koutem (8,5 + 14 m2), koupelnou se sprchovým koutem i vanou a samostatnou toaletou. Z kuchyně je vstup do zimní zahrady. Ze zimní zahrady vedou schody do podkrovního pokoje (11 m2). Nemovitost je částečně podsklepená. Na zahradě je zahradní kuchyňka, dílna, dřevník a přístřešek pro zahradní techniku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574294
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 11. 2019
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Užitná plocha116
VybavenoČástečně
Plocha pozemku3 100
Podlaží2
Typ budovyCihla
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.