Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyJiřetín pod Bukovou - Jiřetín pod Bukovou, Liberecký kraj

Jiřetín pod Bukovou - Jiřetín pod Bukovou, Liberecký krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k pronájmu jednopokojový byt v Jiřetíně pod Bukovou, garsoniéra cca 30 m2, možno pro 1-4 lidi, plně vybavený včetně TV i WiFi, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, koupelna s vanou a WC po rekonstrukci, byt světlý, teplý, k bytu náleží sklep a balkónek. Výhled z okna bytu je na Tanvaldský Špičák, k čtyřsedačkové lanovce (v zimě lyže, v létě kola a turistika) lze dojít pěšky za 15 minut. Dětské hřiště před domem, v místě též továrna na výrobu hraček, obchod s potravinami i restaurace. Parkování před domem bezproblémové, zastávka autobusu i vlaku do 5 minut pěšky od domu. Vše dohodou (možno i jen na zimu). Volejte prosím na tel. 739395911, nebo pište na mapetra@seznam.cz.

For rent - a flat in the mountains (Jizerské hory) - Jiřetín pod Bukovou, ski slopes with a 4-seat chairlift in Tanvaldský Špičák: just a 15-minute-walk. Train/bus (Jiřetín pod Bukovou): 5 minutes by foot from the house. The flat is small (approx. 30 sq.m., one room with a bathroom and a kitchenette) - ideally 1-2 people (but sleeps 4), quiet, light and warm, with all necessary equipment (except a washing-machine and dishwasher), a comfortable twin bed, a TV set and WiFi; a small balcony and a cellar available. A nice view, a playground next to the house, a wooden-toy factory, a grocery shop and a restaurant nearby, free parking in front of the house. Long-term lease preferred (winter season only is possible). Please call at 00420739395911 or e-mail at mapetra@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574338
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.