Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyMalovická, Praha - Záběhlice

Malovická, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce13 800 Kč


K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt o dispozici 2+1 v oblíbené lokalitě Praha – Spořilov, ul. Malovická s výbornou dopravní dostupností. Byt o celkové výměře 53 m2 + 2 m2 balkon se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem.

Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem, troubou, pračkou, myčkou a lednicí. V ložnici a předsíni je k dispozici vestavěná skříň. V koupelně je toaleta, sprchový kout a umyvadlo se zrcadlem. Na podlahách v pokojích jsou parkety, v předsíni, v kuchyni a v koupelně je dlažba.

V okolí je veškerá občanská vybavenost – Penny, OC Centrum (Albert, DM, pošta, restaurace a další služby); areál Hamr, dětská hřiště, škola, gymnázium apod. V docházkové vzdálenosti najdeme zastávky MHD, zajišťující výbornou dopravní dostupnost do centra města. Parkovat lze před domem.

Byt je volný k nastěhování od 2. 3. 2020. Smlouva minimálně na 1 rok. Měsíční nájemné činí 13 800,- Kč + záloha na poplatky pro 2 osoby ve výši 2 700,- Kč (voda, topení, společné domovní služby apod.) + elektřina + plyn. Poplatky se vyúčtují podle skutečných nákladů. Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčních nájmu tj. 13 800 Kč. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků a nekuřáka. Max. 2 osoby.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB

Realitní kanceláře nevolejte.

Spojení: 736609102

Prohlídka bytu možná po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574348
Dispozice2+1
Dostupné od2. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.