Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitky

Rezervováno
Nad úžlabinou, Praha - MalešiceVybaveno

Měsíční nájemné19 755 Kč

Základní nájemné16 000 Kč
Poplatky za energie3 755 Kč
Vratná kauce10 500 Kč

Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt v Malešicích na Praze 10. Byt je po částečné rekonstrukci (v letech 2013 a 2016), má nové elektrické obvody, plastová okna, nové zděné jádro. Umístěný je ve 4. podlaží bez výtahu.

Byt nabízíme vybavený v kuchyni vestavěné spotřebiče v kuchyňské lince, ledničku, stůl (pračku případně po domluvě), v ložnici postele, skříně, stolek, dětskou postýlku, v obýváku gauč, křeslo, pracovní stůl, knihovny a obývací stěnu. Dle potřeby odstěhujeme část nábytku.

Byt je orientovaný na východ a západ, je tedy slunný po celý den. Je to výhodná kombinace klidného bydlení vzdáleného 20 minut od centra. Spojení je 2 minuty chůzí zastávka busu Hostýnská, zastávka tramvaje Solidarita je cca 7 minut.

V okolí je výborná občanská vybavenost - obchod Lidl, Albert, drogerie, kavárny, restaurace, rodinné centrum, mateřské školy, základní školy. V okolí je Malešický park, sportovní areál Gutovka.

Preferujeme mladý pár nebo rodinu s malými dětmi na dlouhodoby pronájem.

Poplatky činí 16.000,- nájemné, 2.965,- Kč poplatky spojené s náklady na vodu, topení, a dle našich záloh je plyn 260,- Kč a elektřina 530,- Kč. V bytě je zavedena zásuvka na připojení internetu od UPC.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574377
Dispozice2+1
Dostupné od30. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google