Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 135 m² bez realitkyU Sladovny, Praha - Lochkov

Rezervováno
U Sladovny, Praha - LochkovČástečně vybaveno
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný byt se třemi terasami o velikosti celkem 39 m2 situovaný v prvním podlaží nedávno postavené rezidence navržené s citem pro kombinaci moderních prvků s původním industriálním charakterem objektu bývalé sladovny. Projekt leží v blízkosti brdských lesů, 10 km od centra Prahy s dobrou dostupností MHD. V blízkosti rezidence se nachází park, tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské hřiště, školka a restaurace. Obchod s potravinami a zastávka autobusu 3 min. od budovy.

Interiér bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost s přípojkou pro pračku a sušičku. Hlavní terasa s výhledem do parku a na dětské hřiště a další dvě menší terasy po obou stranách bytu. Okna jsou tedy orientována na východ, sever a západ.

V budově i bytě jsou zachované původní prvky, bezpečnostní dveře, francouzská okna, dřevěné plovoucí podlahy, myčka, domácí vrátný. Garážové stání v suterénu je zahrnuto v ceně. Zálohy na společné služby včetně vytápění činí cca 5.000 Kč/měs. Elektřina je převedena na uživatele.

Spacious apartment with three terraces of 39 sq.m. situated on the first floor of a recently built residence designed with a flair for combining modern elements with the original industrial character of a former malt house. The project is located near the Brdy forests, 10 km from the city center with good access to public transport. Near the residence there is a park, tennis courts, football field, playground, kindergarten and restaurant. Grocery store and bus stop 3 min. from the building.

The interior features an entry hall, living room with a fully fitted open kitchen, two bedrooms, bathroom with shower and toilet, utility room with washer and dryer connection. The main terrace overlooks the park and the playground and two other terraces on both sides of the apartment. The windows are oriented to the east, north and west.

The building and the apartment are preserved original features, security doors, French windows, wooden floors, dishwasher, audio entry phone. Garage parking in the basement is included in the price. Monthly deposit for common building charges CZK 5000 / month. Electricity is transferred to the user.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574389
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha135
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.