Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 90 m² bez realitkyK Berounce, Hlásná Třebaň - Hlásná Třebaň, Středočeský kraj

K Berounce, Hlásná Třebaň - Hlásná Třebaň, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem bytu v rodinném domě v prvním patře. Dům se nachází 1km od nádraží Hlásná Třebaň. Vlakem je dostupnost do Prahy za 30 minut v pravidelných intervalech. Osobním vozem cesta trvá zhruba 30 minut. 150m od domu se nachází obchod s potravinami a vyhlášená restaurace u Máni. Dům se nachází v klidné části obce. Lokalita je velmi bezpečná.

V přízemí domu bydlí majitel nemovitosti. Je zde možnost parkování před domem. Po domluvě možnost garážového stání, zahrady a bazénu za příplatek. Byt má nádhernou terasu s výhledem do okolí a balkon. Část pokojů je před malbou. Bude vymalováno v bílé s šedé barvě.

Rented flat in a family house. The flat is 1km far from the train station Hlásná Třebaň. Travel by train takes about 30 minutes. There is train going to Prague every 30 minutes. There is a grocery shop 150 meters from the house and a very nice and famous restaurant "U Máni". The house is in a very quite part of the village, the loation is very safe. The property owner lives on the ground floor. If needed, there a possibility of a garage parking and to use garden with the pool for a fee. There is also a very nice terace and a balcony. Some parts are still going to be pain in white and grey colour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574418
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.