Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 190 m² bez realitky5. května, Český Brod - Český Brod, Středočeský kraj

5. května, Český Brod - Český Brod, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 889 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím ke koupi jedinečnou prvorepublikovou vilu se zahradou v historickém centru Českého Brodu. Zastavěná plocha domu je 166 m2, celková obytná plocha je 190 m2 Celý pozemek je 711 m2.

Dům je o celkové dispozici 5 + 1. Dům nese ducha doby a místa, kde byl v roce 1911 postaven pro místního zámožného obchodníka s ovocem. Nemovitost je situována ve velmi klidné, hezké vilové čtvrti v Českém Brodě, v ulici 5.Května. Pár minut chůze od náměstí, od škol a mateřské školy. Na vlakové nádraží cesta trvá pěšky 10 minut. Z terasy domu je nádherný výhled do staré krásné zahrady Gymnázia. Dispozice domu byly plánovány velmi prakticky a s estetickým cítěním. Velká okna a velké dvoukřídlé dveře zajišťují prostorným místnostem světlost a vzdušnost. Dům prošel velkou rekonstrukcí v 90 letech, byla vyměněna střešní krytina, ošetřeny krovy, komíny, stropy jsou vyfoukány minerální vatou. Všechny podlahy v přízemí i ve sklepě jsou izolované, nové .Stejně tak rozvody elektřiny , vody a plynu. Dům je připojen přímo na kanalizaci, je napojen k městskému vodovodu. Na pozemku je studna. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem, který i ohřívá vodu. Pod domem je hluboký velký sklep, 48 m2. Strop schodiště do sklepa tvoří nádherné klenutí pískovcových schodů z haly do prvního patra. Schodiště do prvního patra je dobře řešené, nezabírá prostor domu. Pod patou schodiště v hale je spižírna. Z velké kuchyně je vstup na terasu s krbem, kolem jsou vzrostlé růže. Zahrada se vzrostlými stromy - třešeň, jabloň, magnolie, rakytníky, šeřík, se skleníkem, je orientována na jihovýchod a je zalita sluncem celý den, stromy poskytují příjemný stín. Prostorné místnosti mají plochu 22 a 26 m2. V přízemí je zádveří, hala, spižírna, toaleta, koupelna a 3 pokoje orientované do klidné ulice s předzahrádkou, velká kuchyň a pokoj do zahrady. Jeden velký pokoj je v prvním poschodí, s původní krásnou dřevěnou podlahou. Dům má velkou vysokou půdu , kde by mohl vzniknout další byt. Plot do ulice je stylový , repasovaný, vrata jsou nová, s pohonem. Na pozemku je prostorná dvougaráž , 57m2. Citlivá obnova některých prvků domu poskytne novému majiteli velmi reprezentativní nemovitost pro bydlení, případně i sídlo firmy, kanceláře, ordinace, případně lze spojit oba účely. Město Český Brod poskytuje veškerou občanskou vybavenost, klidné prostředí . Spojení do Prahy vlakem na Masarykovo nádraží za 35 min, ve špičce jezdí vlaky po 15 min, na Černý Most po dálnici trvá cesta 20 min. Energetická náročnost budovy je třída G. Celková cena : 7900000 Kč . Stavba : cihlová, poloha domu : samostatný

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574452
Dispozice5+1
Dostupné od12. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha190
VybavenoČástečně
Plocha pozemku711
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.