Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

U Průhonu, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné22 800 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Jako přímý majitel nabízím k pronájmu částečně vybavený byt 3+1 v atraktivní lokalitě pražských Holešovic. Byt se nachází ve 4. patře (5.NP), výhled směřuje již přes střechu protilehlého domu. Byt se skládá ze 3 neprůchozích pokojů, kuchyně, chodby, koupelny, samostatného WC, komory, balkonu a sklepu. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem, pračkou, myčkou a lednicí. Velké vestavěné skříně a komora nabízí dostatek úložného prostoru. Byt je zrekonstruovaný a je nabízen ve stavu, kdy je možno okamžitě bydlet. Fotografie odpovídají stavu a vybavení, v jakém je byt nabízen (žádný home staging).

Dobré dispoziční řešení bytu příhodně využívá jeho plochu, byt tak nabízí jak dostatek prostoru, např. pro rodinu s dětmi, tak dostatek soukromí např. pro spolubydlení. Výborná dopravní dostupnost, tramvaj 300 m a metro 700 m. Parkování v modré zóně před domem, kde je vždy dostatek volných míst, oranžové zóny jsou nedaleko.

Dům má nově zrekonstruovanou zateplenou fasádu, střechu, stoupací rozvody, výtah a společné chodby. V domě je k dispozici kolárna a kočárkárna.

Provozní náklady (poplatky za služby v domě + elektřina a plyn) činí přibližně 3400,- Kč za 3 osoby. Kauce 25000 Kč, nulová provize RK je samozřejmostí. Nájemní smlouva se uzavírá na 1 rok s možností prodloužení na rok následující.

Byt je volný od 1.10. Prohlídky zajišťuje majitel. Prohlídku i celkovou komunikaci je možno vést v angličtině či němčině.

Pouze nekuřáci, bez zvířat.

PS: Fotky jsou tmavší než skutečnost, doporučuji osobní prohlídku.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V domě bude v průběhu října ještě dobíhat rekonstrukce společných prostor a výtahu (výtah by měl být pro stěhování již k dispozici), jako kompenzace je nabízeno snížení nájemného za říjen na symbolických 1000 Kč.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As a direct owner I present this partly furnished flat located in popular Prague city part Holešovice for rent. It is in the 5th floor with the view already over the roof of the opposite house. The flat comprises of three non-pass-through rooms, kitchen, hall, bathroom, separate toilet, pantry, balcony and cellar. Kitchen is equipped with a kitchen unit, cooker, washing-machine, dishwasher and large refrigerator. Large built-in wardrobes together with pantry provide lot of storage space. Flat has been reconstructed and it is offered in a state for immediate moving in. Pictures correspond with the current state and equipment of the flat, no home staging. The layout of the rooms uses very well the floor area, the flat thus offers enough space for family with children as well as privacy for shared living. Really good accessibility of public transport (tram 300 m, metro 700 m), parking in blue zones in front of the house where there are always enough free spots, orange zones can be found not far from the house.

The house has a new facade with thermal insulation, newly reconstructed roof, new water and gas piping, new lift and common corridors. There is room for strollers and room for bikes available.

Costs for services in the house, electric energy and gas are about 3400 CZK for 3 persons. Zero commission to real estate agents!!! The contract is to be signed for one year with possibility to extend it.

The flat is free for moving in from October 1st. The visits are conducted by the owner (in English or German).

Non-smokers only, no pets.

PS: Pictures are darker than reality, I recommend the visit.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The reconstruction of common corridors in the house (together with replacement of the lift) will be just finishing during October. The lift should be already availible for transport of belongings. To compensate this inconvenience it is offered to reduce the rent for October to symbolic 1000 CZK.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574458
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Průhonu
🚶 69 m (1 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 259 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 123 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 72 m (1 min)
RestauraceČeská jídelna
🚶 96 m (1 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 75 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 455 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 534 m (6 min)
SportovištěZdravý Styl 98
🚶 245 m (3 min)
Hřiště
🚶 355 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.