Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyKačírkova, Praha - Jinonice

Rezervováno
Kačírkova, Praha - JinoniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce15 900 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk o velikosti 32 m² s balkónem 5 m². Byt s orientací na východ je situovaný ve 4.NP rezidenčního komplexu Waltrovka, který se nachází v klidné rezidenční oblasti Praha 5 - Jinonice. Byt je postaven v energetickém standardu B, jako velmi úsporný. Byt svou velikostí a vybavením je určen na dlouhodobé bydlení pro jednu osobu.

Nájem činí 15 900 Kč a poplatky za služby 1 600 Kč. Elektřina (záloha přibližně 800 Kč/měsíčně) se převádí na nájemce a hradí si ji sám. Internet není v ceně pronájmu.

V pokoji je k dispozici kuchyňská linka, plně vybavena vestavnými spotřebiči – lednice s mrazákem, myčka, indukční varná deska, digestoř s odtahem, horkovzdušná trouba s pyrolýzou a mikrovlnná trouba. Rozkládací jídelní stůl se židlemi, rozkládací lůžko s úložným prostorem, které je vidět na fotografii bude nahrazeno novou postelí Ikea MALM 140 x 200 cm s úložným prostorem a novou matrací Ikea AKREHAMN středně tvrdá, TV obývací stěna a šatní skříň. V chodbě je k dispozici další vestavná šatní skříň s praktickým vnitřním vybavením. Koupelna s toaletou je vybavena vanou, skříňkou se zrcadlem a osvětlením, otopný žebříček, podlahové vytápění a k dispozici je i pračka se sušičkou.

Na oknech jsou instalovány předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Uvnitř bytu jsou garnýže pro zavěšení závěsů a záclon nebo posuvných panelů. K bytu je možné si pronajmout parkovací stání v podzemní garáži za 1 300 Kč/měsíc a sklepní kóji umístěnou v suterénu domu za 450 Kč/měsíc.

V rezidenci Waltrovka je velmi dobrá občanská vybavenost. Jsou zde obchody, služby, banka, lékárna, kavárny, několik sportovišť a krásný nový park. Výborná je také dopravní dostupnost do centra. Stanice metra trasy B Jinonice je vzdálená pět minut chůze. Ve stejné vzdálenosti je i autobusová zastávka a vlaková zastávka Praha – Jinonice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574721
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 5 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Trezorky
🚶 149 m (2 min)
PoštaPraha 57
🚶 109 m (1 min)
ObchodBilla
🚶 260 m (3 min)
BankamBank
🚶 254 m (3 min)
Restauracepuzzlesalads
🚶 70 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 170 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 682 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 195 m (2 min)
SportovištěSK Motorlet
🚘 1 871 m (5 min)
Hřiště
🚶 93 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.