Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 107 m² bez realitkyNad Smetankou, Praha - Hrdlořezy

Nad Smetankou, Praha - HrdlořezyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce52 000 Kč


Pronajmeme vybavený byt 3+kk v oblíbeném projektu Zelené Město.

Byt o podlahové ploše 93,5 m2 se nachází v 5. patře z 6 (s výtahem). Ložnice je zařízena manželskou postelí s nočními stolky. Druhý pokoj je vybaven taktéž manželskou postelí s nočními stolky a navíc psacím stolem. Obývací pokoj je zařízen dle přiložených fotografií, tj. jídelní stůl se židlemi, kožená pohovka, konferenční stůl, kompletní obývací stěna a dvě nástěnné police. V bytě je nainstalována klimatizace jak v obytném pokoji tak ložnici. Dále je byt zařízen čtyřmi velkými vestavnými skříněmi na míru a nabízí tak velké množství úložného prostoru.

Z terasy o ploše 8,5 m2 a balkónu o ploše 5 m2 je nádherný výhled na celou zástavbu a třešňový sad. Po dohodě je možno využít sklep a možnost pronájmu velkého garážové stání v domě. Parkovat lze i v okolních ulicích. Celý dům je vybaven bezpečnostním systémem s kamerami a čipy.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, školky) a zastávka tramvaje Spojovací (5 min pěšky), kterou dojedete do centra města za 20 minut. Projekt je velice oblíbený zejména rodinami pro svoje umístění v zeleni, velká dětská hřiště a napojení na cyklistické stezky. Nabízí tak mnoho volnočasových aktivit.

Měsíční nájemné ve výši 26.000,- Kč + poplatky cca 5.000,- Kč. Parkovací stání 2.000 Kč. Elektřina se převádí na nájemce. Kauce ve výši 2 nájmů.

K nastěhování od 1.12.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574736
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha107
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.