Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyLipová, Poříčany - Poříčany, Středočeský kraj

Lipová, Poříčany - Poříčany, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena3 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví, ve 3. NP zděného cihlového bytového domu (poslední podlaží, bez výtahu). Dispozice 3+1, celková výměra bytu 83 m2 + 8m2 sklep + garáž.

Byt se skládá z předsíně (6 m2), 3 pokojů (15, 16, 21 m2), kuchyně (11 m2), koupelny (3 m2), WC (1m2), zasklené lodžie (4m2), dále komora (s oknem), špajz. Orientace bytu přibližně jih - sever.

Byt je po částečné rekonstrukci (koupelna, záchod zcela rekonstruované v r. 2017, v celém bytě pak zčásti nové podlahy, zčásti nová elektrika, vyměněná okna cca 2013 – plast, nová vestavěná skříň v předsíni, zvonek s dveřním interkomem, nová dlažba na balkoně). V koupelně denní světlo - luxfery z kuchyně. Topení ústřední – zachovalé původní litinové radiátory, zemní plyn – centrální kotelna v domě). Voda pitná ze společné studny, boiler na TV, městská přípojka vody zavedená do bytu, zatím ale nevyužívaná. WIFI připojení funkční přes pevnou linku. Satelit.

Byt je součástí bytového domu, který je v dobrém stavu, udržovaný a zčásti rekonstruovaný. Střecha a 3 stěny bytového domu prošly rekonstrukcí a zateplením. Sklep je suchý, zděný, s oknem. Garáž je v samostatném objektu, 2 minuty od domu.

V obci Poříčany je škola, školka, lékař, dětský lékař, 2 obchody s potravinami, sportovní zázemí (sokol, fotbal, volejbal..), dětské hřiště. Dopravní dostupnost na Prahu je výborná – 40 min. vlakem do centra (Masarykovo nádraží), autem 20 min. na Černý Most (D 11). Byt se nachází 2 min. od nádraží, pro relaxaci v přírodě je dostupný les Kersko (10 min pěšky).

Byt by byl k dispozici od 08/2020. Přílohou kupní smlouvy bude nájemní smlouva se současným majitelem do 08/2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574857
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří30 - 50 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.