Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyLidická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Lidická, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt 2+kk v rezidenci Lužánky. Byt o celkové výměře 58 m2 se nachází ve čtvrtém podlaží bytového domu, přímo u největšího brněnského parku Lužánky a zároveň kousek od centra města, tedy ve velmi žádané lokalitě. Jedná se o novostavbu zkolaudovanou na konci roku 2015.

Byt je moderně vybaven na základě profesionálního návrhu designového studia tak, aby splňoval požadavky na útulné a klidné bydlení ve středu rušného města.

Do bytu vedou bezpečnostní dveře. Chodba je vybavena vestavnou skříní s velkým zrcadlem, lavicí s botníkem a věšáky.

Koupelna disponuje toaletou, prostorným sprchovým koutem, umyvadlem s koupelnovou skříňkou, zrcadlovou skříňkou, otopným žebříkem a prostorem na pračku, případně i sušičku.

Kuchyňský kout je plně vybaven. Kuchyňská linka nabízí všechny spotřebiče: indukční varnou desku, vestavnou lednici s mrazákem, troubu, mikrovlnnou troubu a myčku nádobí - spotřebiče jsou značek Electrolux a Bosch. Granitový dřez doplňuje baterie s praktickou sprchou. Kuchyňskou linku osvětluje výkonný LED pásek s dotykovým ovládáním. Samozřejmostí je také digestoř a odpadkové koše. Kuchyňská linka zároveň nabízí mnoho úložného prostoru díky vestavěným skříním. U kuchyňské linky je velký jídelní stůl a čtyři jídelní židle. Celkový dojem doplňují designová svítidla.

Obytná část je vybavena luxusní pohovkou značky Böhm vyrobenou na míru, konferenčním stolkem a otevřenou knihovnou, která odděluje obytnou část místnosti od kuchyňského koutu.

Součástí této velké místnosti je také stěna tvořená vestavěnými skříněmi a pracovním místem s prostorným stolem. Okna v místnosti jsou orientovaná na tři světové strany, takže je zajištěn dostatek přirozeného světla a výhled do vnitrobloku.

Za obytnou částí se nachází ložnice vybavená kvalitní vysokou postelí s polohovatelnými rošty a nočními stolky. Celou jednu stěnu zde tvoří vestavná skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem. Na útulnosti místnosti se podílí dekorační stěrka Cadoro a designový lustr.

Veškerý nábytek je vyroben na míru a je sladěn kombinací bílého lesku a dubu bardolino. V místnostech je vinylová podlaha, v koupelně pak dlažba. Od případného hluku velkoměsta spolehlivě odstíní kvalitní hliníková okna s širokými vnitřními parapety a doplněná žaluziemi. V zimě je možné teplotu přesně nastavit a naplánovat díky programovatelným termostatickým hlavicím na radiátorech. Vytápění bytu je dálkové. K dispozici je samozřejmě také vysokorychlostní internet.

K bytu náleží prostorná sklepní kóje o výměře 4,5 m2 vybavená praktickými regály.

V domě se nachází kočárkárna a odpadová místnost pro směsný i tříděný odpad. Samozřejmostí je prostorný výtah až pro 15 osob. Ve společných prostorech domu je zajištěn pravidelný úklid.

V přízemí komplexu se nachází příjemná kavárna, obchody a další služby. Přímo u vchodu se nachází bankomat Air Bank. Kromě již zmíněného a nepřehlédnutelného parku v okolí naleznete obchody, kavárny a restaurace, sportoviště, dětská hřiště, kino, divadlo, centrum volného času, školky i školy. Tři minuty trvá cesta na zastávku městské hromadné dopravy, ať už tramvajovou (linka 1 a 6) nebo trolejbusovou (linka 25 a 26).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575064
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 206 m (2 min)
PoštaChovatelské potřeby Socalom
🚶 112 m (1 min)
ObchodVečerka
🚶 239 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 203 m (2 min)
RestauraceSecret of Raw
🚶 16 m (0 min)
LékárnaTypos
🚶 270 m (3 min)
ŠkolaKurzy Jílek
🚶 302 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Dráček
🚶 533 m (6 min)
SportovištěBeFit
🚶 293 m (4 min)
Hřiště
🚶 435 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.