Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPolní, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Polní, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce14 800 Kč


‼️Dostupne od 1.10.2020

Pronajmu kompletně zrekonstruovaný a vybavený byt v centrální, ale klidné části Brno-Štýřice. Byt o celkové rozloze 48m2 (44m2 obytná plocha a 4m2 balkon), který je vhodný pro jednoho člověka či pro pár, se nachází ve 2NP nově zrevitalizovaného cihlového domu se soukromou zahradou. Byt je orientovany na severo-vychod a prošel celkovou rekonstrukcí- kompletně nová podlaha s vinylovou pokrývkou systému click, elegantní italské obklady, kuchyňská linka na míru od italské firmy SICC a nadčasové vestavěné skříně v ložnici, chodbě i koupelně. Novější dřevěná Eurookna, nové interiérové dveře a bezpečnostní vstupní dveře jsou samozřejmostí. Součástí kuchyně jsou tyto věstavěné spotřebiče: myčka nádobí, lednička s mrazákem a plynová trouba. Pračka se sušičkou je umístěna v předsíni. K bytu také náleží vlastní plynový kotel a samoregulovatelné topení. Dům se nachází pouhých několik minut autem do centra města a je vzdálený cca 3 min pěšky od MHD. Tramvaj č. 8 (zastávka Vojtova), č. 6 a č. 2 (zastávka Nemocnice Milosrdných Bratří), autobus č. 84/44 (zastávka Křídlovická). Zaparkovat můžete přímo před domem. Preferuji nekuřáky a zájemce bez domácích mazlíčků.

‼️ Pozn.: Prohlídky jsou možné pouze jednou týdně s ohledem na současné podnájemníky.

Centrally located completely renovated and fully equipped apartment in quiet neighborhood of Brno-Styrice. The apartment with the total area of ​​48m2 (44m2 living area and 4m2 balcony) is located on the 2nd floor of a newly renovated building with a private garden. The apartment has undergone a total renovation - a completely new floor with vinyl click system, elegant Italian tiles, custom kitchen from renown Italian company SICC and timeless built-in closets in the bedroom, hallway and bathroom. Newer wooden windows, new interior doors and security entry doors are a plus. Built-in appliances: dishwasher, refrigerator /freezer and gas oven. The washer-dryer is located in the hall. The apartment also has its own gas boiler and self-regulating heating. The building is located just a few minutes by car to the city center and about 3 minutes walk from public transport. Tram No. 8 (Vojtova stop), No. 6 and No. 2 (Nemocnice Milosrdných Bratří stop), bus No. 84/44 (Křídlovická stop). You can park directly in front of the building. Non smokers and renters without pets are strongly preffered! Just take a toothbrush and you can enjoy this beautiful place for yourself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575086
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2020
VlastnictvíDružstevní
Plocha48
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVojtova
🚶 267 m (3 min)
PoštaBrno 39
🚶 716 m (9 min)
ObchodOkay market
🚶 243 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 749 m (9 min)
RestauraceKometa Pub
🚶 322 m (4 min)
LékárnaLékárna U Ronda
🚶 496 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Bakalovo nábřeží
🚶 372 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚘 2 163 m (6 min)
SportovištěJumpPark
🚶 527 m (6 min)
Hřiště
🚶 237 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.