Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 40 m² bez realitkyBraunerova, Praha - Libeň

Rezervováno
Braunerova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabizim byt v novostavbě v ulici Braunerova  - Praha 8, o celkové podlahové ploše 40,7 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí klidné ulice. Byt se nabízí částečně zařízený. Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - lednice + mrázák, myčka, elektrická trouba, indukční deska a mikrovlná trouba. Topení a teplá voda plynový kotel. V chodbě nová vestavná skříň + skříň a komoda. Koupelna s vanou, samostatné WC. Byt ma k dispozici 2 parkovací místa v parkovacím zakladači. Velmi dobrá dopravni dostupnost do centra z tramvajové stanice Vosmíkových cca 4 min tram. na metro B  Palmovka nebo opačný směr cca tram. 7 min. metro C  Kobylisy. Poblíž známý park Koráb. V okolí veškerá občanská vybavenost. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou maximálně na 1 rok, s tím, že v případě zájmu obou stran se poté pronájem prodlouží. Bez domácích zvířat.

Cena měsíčního pronájmu 11 500 Kč + záloha na služby 3 500 Kč . Elektrika , plyn v režii majitele. Internet si nájemce zařídí sám. Vratná kauce činní 2 měsíční nájmy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575090
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od15. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.