Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 950 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč
+ Vratná kauce9 950 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekontruovaný, zčásti zařízený, byt 1+kk o výměře 30m2, na ulici Řehořova, na Žižkově, P3. K bytu naleží velký sklep a lze využívat společná zahrádka domu.Výborná dostupnost do centra, do 15min pěšky se dostanete jak Florenc, tak na hlavní nádraží, VŠE je od domů pouhých 5 min pěšky, výborné pro studenty. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Ze zadní části domu se dá jít přes most přímo do parku na Vítkov, kde je cyklostezka. Dispozice bytu - hlavní pokoj s připraveným velkým patrem, kam se vleze až 2x matrace v rozměrech 160x200 cm (díky vysokému stropu přes 3m je tam velmi prostorno), dále je k dispozici kuchyňská linka vč. spotřebičů jako je el. sporák, lednice, mikrovlnka, v předsíni je na míru policový systém, dále koupelna se sprchovým koutem společně s WC. Pronájem je vhodný pro 2 osoby, nevhodné pro kuřáky a domácí mazlíčky. V ceně je samozřejmě rychlý internet. Kontaktujte mne prosím zejména na email nebo zprávou. Byt nikdy nebyl využíván k Airbnb.

I am offering for rent a newly renovated, partly furnished, 1 + kk apartment with an area of ​​30 m2, on Řehořova Street, in Žižkov, P3. The apartment has a large cellar and you can use the common garden of the house. Excellent access to the center, within 15 minutes walk you can reach both Florenc and the main railway station, the University of Economics is only 5 minutes walk from the houses, excellent for students. All civic amenities in the area. From the back of the house you can cross the bridge directly to the park to Vítkov, where there is also a bike path. Disposition of the apartment - the main room with a prepared large floor, which can accommodate up to 2 mattresses measuring 160x200 cm (thanks to the high ceiling over 3 m there is very spacious), there is also a kitchen incl. appliances such as el. stove, refrigerator, microwave, in the hall there is a custom shelf system, bathroom with shower and toilet. The rental is suitable for 2 people, not suitable for smokers and pets. The price includes, of course, fast internet. Contact me especially by email or message please. The apartment was never used for Airbnb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575295
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 11. 2020
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní
Plocha30
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 229 m (3 min)
Pošta
🚶 645 m (8 min)
ObchodHC
🚶 403 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 535 m (6 min)
RestauraceGreen Tea restaurant
🚶 145 m (2 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 612 m (7 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 379 m (5 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 419 m (5 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 461 m (6 min)
Hřiště
🚶 725 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.